Νίκη και για τους …βαθμούς

Βαθμολογικό ενδιαφέρον προέκυψε, ξαφνικά, για το σημερινό (17/6, 5μ.μ.) παιχνίδι της Νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο “Ζηρίνειο” που υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα αποτελούσε το τελευταίο επίσημο ματς της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με την οποία αθώωσε τη Νίκη ως υπαίτια για τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ, στις 7 Απριλίου (18η αγωνιστική), στο Πανθεσσαλικό, ο αγώνας θα συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε (49′), την Τρίτη 20 Ιουνίου. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί και αν η Νίκη θέλει να προσπεράσει τους βυσσινί, θα πρέπει σήμερα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό (εφόσον η ΑΕΛ νικήσει τον Διαγόρα) και στο μεταξύ τους υπόλοιπο του αγώνα να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και μάλιστα, θα πρέπει να ολοκληρώσει το ματς με νίκη δύο γκολ διαφορά. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αλλά υπάρχουν και θα τις διεκδικήσει.

Στο σημερινό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα προσπαθήσει να επαναλάβει μία εμφάνιση, όπως αυτής με τον Πανσερραϊκό, δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το ματς της Νεάπολης είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ, παρά την απόλυτη κυριαρχία της Νίκης στον αγωνιστικό χώρο και του μεγάλου αριθμού ευκαιριών που δημιούργησε.Ο τεχνικός της Νίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές και για τον λόγο αυτό η αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ροχάνο και Μπουργάνης, οι απόντες, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας τους, Σιαφά και Μιράντα, καθώς και οι Δεληζήσης και Δημητρίου που δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Τζιώρας, Μπάλλας

Απουσίες και για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα των ισοπαλιών και της απόλυτης ισορροπίας. 12 ισοπαλίες, 7 νίκες και 8 ήττες ο μέχρι τώρα απολογισμός του στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 39 φορές, όσα είναι και τα τέρματα που έχει δεχθεί.

Ο Σωτήρης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Φουρτάδο, Μαρτίνη, Κρυπαράκο  και Ταβάρες, τους αδειούχους Αγκοστίνιο και τους διεθνείς Λίλο-Αντωνίου. Απών και ο Εμπό που έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στη σημερινή αναμέτρηση.

Η αποστολή του τριφυλλιού για το σημερινό ματς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σουρδής, Μαργκόνο, Σερπέζης, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαντσίνι, Κωστόπουλος, Νταμπίζας, Βολάκης, Κυριόπουλος, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Αλμπάνης, Τερεζίου, Λάμψιας, Καραμπάς.

Διαιτητές

Παναθηναϊκός Β – Νίκη Βόλου (Ζηρίνειο)
Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις