Παρουσίασε Χάβο η Καλαμάτα κι έβγαλε είδηση ο Ράλλης: «Πιθανή η αποχή στο πρωτάθλημα»

Ενίσχυση προανήγγειλε ο Μάκης Χάβος στην Καλαμάτα. Για πιθανή αποχή μίλησε ο Γιώργος Ράλλης.

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή, Μάκη Χάβου προχώρησε την Παρασκευή (10/11) η ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον στόχο της ανόδου, όμως επεσήμανε ότι πρέπει να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος, γιατί και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο.

Μεταξύ άλλων ο Χάβος είπε:

«Ευχαριστώ τον κύριο Πρασσά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ευχαριστώ και τον κύριο Αμανατίδη για την προσπάθεια. Έρχομαι μαζί με τους Μπάμπη Μιχαηλίδη, Γιώργο Αδάμ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε τον στόχο και να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο 23 χρόνων. Όλοι μαζί να γίνουμε ένα για τον μεγάλο στόχο. Έχω δει ότι η ομάδα έχει ποιότητα. Όλες θέλουν ενίσχυση. Το ρόστερ είναι πάρα πολύ καλό και αν δεν πίστευα στην άνοδο δεν θα ερχόμουν.

Πάντα στόχος είναι η βελτίωση. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Υπομονή, πολλή δουλειά, αλλά και άμεσα αποτελέσματα. Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή για να έχουμε καλό τέλος. Η διοίκηση και ο κύριος Πρασσάς είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Υπάρχει η δυναμική του κόσμου και η ποιότητα της ομάδας. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε την άνοδο. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά νευριάζω όταν τρώμε γκολ.

Δεν θέλω πίστωση χρόνου. Έχουμε ένα καλό πρόγραμμα. Ο τρόπος δουλειάς θα είναι διαφορετικός. Στόχος είναι η άνοδος. Δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο. Τώρα προέχει ο Τηλυκράτης, μία σοβαρή και καλή ομάδα. Είμαστε φαβορί. Να έχουμε συγκέντρωση και νοοτροπία νικητή. Δεν έχουμε μαγικά ραβδιά. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Όλα τα κλαμπ έχουν αδυναμίες. Έχουμε κάνει ήδη μία συζήτηση με τη διοίκηση, αλλά δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για τις μεταγραφές.

Υπήρχε μία μεγάλη πρόταση από το Ιράν, αλλά δεν προχώρησε. Ήθελα πολύ να έρθω στην Καλαμάτα. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, αλλά ο αγωνιστικός χώρος θέλει βελτίωση. Βολεύει τις ομάδες που παίζουν εκτός έδρας».

Ράλλης: «Στο τραπέζι η αποχή»

Εκ μέρους της ΠΑΕ ο Γιώργος Ράλλης ανέφερε: «Ο νομικός σύμβουλος της λίγκας, Αντώνης Βουγίδης δεν είναι αισιόδοξος για το θέμα της ΕΡΤ. Θα κινηθούμε πιο αγωνιστικά σαν λίγκα γιατί είναι και το ποσοστό από το Στοίχημα. Πιθανόν να προχωρήσουμε και σε αποχή από τους αγώνες. Θα έχουμε ΔΣ την προσεχή εβδομάδα. Η Καλαμάτα θα ενισχυθεί και όποιον ζητήσει ο κόουτς θα τον πάρουμε. Αν δεν ενισχυθούμε εμείς, τότε σίγουρα θα ενισχυθούν οι άλλοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις