Με Φεράρι ο Άρης στον Βόλο (η αποστολή)

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΑΡΑΡΑΤ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Ακης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Αργεντινός παρά το ότι όλη την εβδομάδα, τις μέρες που ακολούθησαν από το παιχνίδι του Αρη με τον Ατρόμητο και μετά, δεν είχε μπει στον κανονικό ρυθμό, μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι στον Βόλο.

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη αναφέρει τα εξής:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Fattore, Ferrari, Brabec, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Pavicic, Odubajo, Matarrita, Rupp, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες)”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις