1ο Καμπ μπάσκετ Ολυμπιακού Β.: Οι αριστούχοι είχαν την τιμητική τους (photos)

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”. Δεκάδες παιδιά από Βόλο και Αλμυρό μετείχαν στη διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και στους γονείς τους.

Εντυπωσιακή μάλιστα ήταν και η τελετή λήξης, όπου…

…όλα τα παιδιά πήραν μετάλλια, διπλώματα και καπέλλα, ενώ ειδικές βραβεύσεις έγιναν σε οκτώ αριστούχους μαθητές που συγκέντρωσαν γενική βαθμολογία πάνω από 19,5

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:Χαβδούλας Κωνσταντίνος (20), Αποστολάκης Νικόλας (20), Λιόλιου Δέσποινα 19 και 14/15, Νάνου Κυριακή 19 και 13/15, Αποστολάκης Αλέξανδρος 19 και 10/15, Γρηγορίου Απόστολος 19 και 8/15, Σοφία Σπανού 19 και 7/15, Ειρήνη Γκανάτσιου 19 και 5/15.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε στην παρακάτω πρωτοβουλία, προτρέποντας τα παιδιά να δίνουν προτεραιότητα στα μαθήματά τους, ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες και πλουτίζοντας τις γνώσεις τους.

Ένα εξαιρετικό οργανωτικά και ποιοτικά καμπ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υποστηρικτές του καμπ ήταν η επιχειρηματίας κα Ελευθερία Καρακάνα (Μηχανήματα Καρακάνα), το ΕΒΟΛ και ο πρόεδρός τους κ. Νικήτας Πρίντζος και τα νερά Θεώνη.

Δείτε τις φωτό από τις βραβεύσεις των αριστούχων

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις