Πανελλήνιο στίβου νέων ανδρών-γυναικών το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα

Μοιράσου το άρθρο

Η μεγαλύτερη διοργάνωση στον χώρο του στίβου διεξάγεται το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου στο ΕΑΚ της Λάρισας. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται σε συνδιοργάνωση Περιφέρειας Θεσσαλίας, ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Το ενδιαφέρον των αθλητών είναι πολύ μεγάλο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι 650 αθλητές ήδη βρίσκονται στην πόλη της…

…Λάρισας, ενώ μαζί με τους συνοδούς, προπονητές και κριτές, το σύνολο ξεπερνά τους 1000 φιλοξενούμενους. Οι διοργανωτές απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν τους αγώνες, οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα συναρπαστικοί.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Το Σάββατο και την Κυριακή ένα μεγάλο πρωτάθλημα διεξάγεται εδώ στη Θεσσαλία, στην πόλη της Λάρισας, στο στάδιο Αλκαζάρ, μια διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών-γυναικών. 650 αθλητές, και παράλληλα προπονητές, βοηθοί, συνοδοί, γονείς, φίλοι βρίσκονται από σήμερα εδώ για τους αγώνες. Στηρίζουμε τους ανθρώπους του στίβου και του αθλητισμού γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, και φτιάχνει ανθρώπους με χαρακτήρα ισχυρούς, που ξέρουν να αγωνίζονται, να συνεργάζονται, να χάνουν και να κερδίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ σήμερα, με τους οποίους χρόνια τώρα διοργανώνουμε πρωταθλήματα σε όλη τη Θεσσαλία δίνοντας μεγάλη τόνωση στο στίβο. Θέλω να ευχαριστήσω το ΣΕΓΑΣ, την τοπική επιτροπή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και όλους τους εθελοντές γιατί βάζουν και προσωπική δουλειά. Τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής διαχέονται στον αθλητισμό, στην τοπική οικονομία αλλά και στην προβολή της περιοχής μας σε μια δύσκολη περίοδο».
Θανάσης Ράπτης- πρόεδρος της επιτροπής αγώνων & μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ:
«Η καρδιά του αθλητισμού, του κλασικού αθλητισμού για το επόμενο Σαββατοκύριακο χτυπάει στη Λάρισα. Με το πρωτάθλημα αυτό πέφτει η αυλαία των πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και η Περιφέρεια στέκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειές μας και εκ μέρους όλου του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση στον κλασικό αθλητισμό της Θεσσαλίας γενικότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οργανωτική επιτροπή, όλους τους συνεργάτες, την τοπική επιτροπή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που εργάζεται αδιάκοπα στο να φέρει εις πέρας αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα, προάγοντας τις αξίες του αθλητισμού»
Αντώνης Χιώτης – πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας-πρόεδρος Γ.Σ.Βόλου:
«Καλοσωρίζουμε τους αθλητές, τους προπονητές, τους συνοδούς και όλους όσους έρχονται στη Λάρισα για το πρωτάθλημα αυτό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολύ καλούς αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια και τον κ. περιφερειάρχη γιατί χωρίς τη δική του συμπαράσταση δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που βοηθούν στην εκτέλεση αυτών των πρωταθλημάτων αλλά και τους συνεργάτες, για τη σημαντική τους συμβολή».
Ηλίας Καφφές- γεν. γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ:
«Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τους καλύτερους αγώνες που είχαμε ποτέ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους και το αποτέλεσμα θα φανεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίς σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού, τον Κώστα Αγοραστό ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό της Θεσσαλίας και όχι μόνο».
Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο αλυτάρχης κ. Δρόσος Τσέργας, το μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ κ. Δημήτρης Χαχάμης και ο εθνικός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος κ. Γιάννης Κουτσιώρας.

πηγή: kosmoslarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις