Για την επιστροφή στις νίκες με Αμβρακία (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, σήμερα (23/11, 15:00) στο «Π. Μαγουλάς». Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θέλει να μπει με το δεξί σε μία σημαντική τριάδα αγώνων που τα αποτελέσματά της θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιώργος Παρασκευαΐδης χαρακτήρισε αλυσίδα, αυτά τα τρία παιχνίδια, με Αμβρακία εντός, Πιερικό εκτός και Ολυμπιακό Βόλου εντός έδρας και θα πρέπει οι κρίκοι να παραμείνουν ενωμένοι ώστε η ομάδα να μείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Κόντρα στην Αμβρακία, οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» το ματς όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να αποφύγουν …εμφράγματα τύπου Ιστιαίας και παράλληλα να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο ικανοποιώντας τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του «Π. Μαγουλάς».

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάζουν οι Νέτι Μέτσε, εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών καθώς και οι τραυματίες Αλεξανδρής και Σοάρες.

Επίσης εκτός αποστολής παρέμειναν οι Βαλάντης Κόκκας και Κώστας Μουράτης λόγω της απουσίας τους από πολλές προπονήσεις της ομάδας λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Αντίθετα στην αποστολή μετέχει κανονικά ο Φάνης Μαλακασιώτης με τον κυανόλευκο τεχνικό να αποφασίζει τελευταία στιγμή αν θα τον συμπεριλάβει στην 18αδα. Να σημειωθεί πως στη 19μελή αποστολή για τον σημερινό αγώνα μετέχουν τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τους Νέους Αθλητές Νίκης. Ράπτης, Ματθαίου, Τσιανάκας και Βουρδάκης υπολογίζονται από τον Στέφανο Ξηροφώτο και δεν αποκλείεται κάποιος ή κάποιοι από την τετράδα να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης απαρτίζεται από τους Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Ναουμίδη, Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Κόλα, Ζενούνη, Πετράκο, Ματθαίου, Παπαδήμα, Τσιουρέλη, Τσιανάκα, Τορεζάνι, Βέργο, Βουρδάκη και Μαλακασιώτη.

Με απουσίες η Αμβρακία

Με αρκετές ελλείψεις θα ταξιδέψει η Αμβρακία στον Βόλο για να ψάξει την έκπληξη και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Νίκη Βόλου. Η αρτινή ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ασπροποταμίτη, Παπαρούνη, Σιδηρόπουλου και Βασίλα καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν τις ανάλογες ποινές. Σταμάτης και Παπανίκου επίσης θεωρούνται αμφίβολοι με την αποστολή της Αμβρακίας να φτάνει στον Βόλο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητές

Το παιχνίδι Νίκη Βόλου Αμβρακία Κωστακιών (23/11, 15:00) θα διευθύνει ο Δημήτρης Μίσσας με βοηθούς τους Νίκο Τζάνη και Κώστα Σταφυλά, όλοι από την Ένωση Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι Κώστας Βλάχος από τα Γρεβενά.

Εισιτήρια

*Γενική είσοδο 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Από τις 10:00 πρωί της Τετάρτης, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:45.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις