“Καίγεται” για το… τρίποντο στη Λευκάδα ο Ολυμπιακός Β.

Πάση θυσία τους τρεις βαθμούς θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό (5/2, 15.00) παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας ματς για τους «ερυθρόλευκους». Κι αυτό, προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να παραμείνουν στη 2η θέση της κατάταξης, αν κερδίσει ο Απόλλων Λάρισας την Αμβρακία Κωστακιών εκτός έδρας.

Αν όμως η ομάδα της Φιλιππούπολης στραβοπατήσει και ο Ολυμπιακός κερδίσει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Τηλυκράτης παραμένει αήττητος για έξι αγωνιστικές, καθώς τελευταία φορά που έχασε ήταν στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο με 2-0 (27/11), για την 10η αγωνιστική.
Έκτοτε μετρά δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τρεις στα τρία τελευταία παιχνίδι, με Απόλλωνα Λάρισας (εντός), Πύδνα, Πιερικός εκτός έδρας.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και από σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, που τον έχουν φέρει ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση, με τον Τίμο Καβακά να προσανατολίζεται να διατηρήσει ένα σχήμα με τρεις αμυντικούς, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή. Πράγμα που φανερώνει, πως ο Ολυμπιακός θα παίξει από το ξεκίνημα του αγώνα με έναν και αποκλειστικό σκοπό. Τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις