Πρωταθλητής το 4ο ΓΕΛ Βόλου στο βόλεϊ (110 photos)

Μοιράσου το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των σχολικών αγώνων Λυκείων στο βόλεϊ, με τους τελικούς να διεξάγονται στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Τόσο στον τελικό των αγοριών, όσο και στον τελικό των κοριτσιών, το 4ο ΓΕΛ Βόλου κατέκτησε τον τίτλο στη Μαγνησία. Στα αγόρια το 4ο ΓΕΛ Βόλου επικράτησε με 2-0 σετ (25-22, 25-14) του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Στα κορίτσια το 4ο ΓΕΛ Βόλου νίκησε, επίσης, με 2-0 σετ (25-18, 25-16) το 1ο ΓΕΛ Βόλου.
Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, με πρόεδρο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτη Σαβελίδη, διοργάνωσε για το σχολικό έτος 2016-17 την Α’ φάση των ομαδικών αθλημάτων, με την συμμετοχή των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και του έμψυχου δυναμικού της για την ομαλή τέλεση των αγώνων.
Έγιναν δύο πολύ καλά παιχνίδια, με τους φιναλίστ των τελικών να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ οι κερκίδες του «Βάκης Παρασκευόπουλος» γέμισαν από μαθητές, οι οποίοι με τα συνθήματα και τις ιαχές τους, προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους.
Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια και στις τέσσερις ομάδες που έλαβαν μέρος στους τελικούς, ενώ στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκε και Κύπελλο. Τις απονομές έκανε η Σχολική Σύμβουλος κ. Χατζηπαντελή.
Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, όπου θα αναμετρηθούν με τους πρωταθλητές των άλλων τριών θεσσαλικών νομών, για την κατάκτηση του τίτλου στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.
Τελικός αγοριών
4ο ΓΕΛ Βόλου-Μουσικό Σχολείο Βόλου 2-0 σετ
Οι συνθέσεις των δύο φιναλίστ:
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ: (Μ. Κουτσογιάννης) Φιλιππίδης, Λεμονής, Ντόντα, Καλοφορίδης, Μαντούδης, Αγκόλλη, Χριστογιαννούλας, Μπαλικούρας, Ζουρνατζής, Χόντος, Γράντας, Πολένης.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ: (Λ. Τσουκνικά ) Γαργάλας, Αθανασίου, Μπαρμπουδάκης, Χονδροδήμος, Σκυργιάννης, Καραγιάννης, Καραμπίνης, Πιτσιάβας, Πρωτοψάλτης, Χαλκιάς, Καραβασίλης, Τσιούκης.

Τελικός κοριτσιών
4ο ΓΕΛ Βόλου-1ο ΓΕΛ Βόλου 2-0 σετ
Οι συνθέσεις των δύο φιναλίστ:
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ: (Μ. Κουτσογιάννης), Πολυζώη, Κανέλλου, Γερολυμάτου, Ζαφειρίου, Χειμάρα, Σούφλη, Φιλιππίδη, Καλαποδά, Κατσίφα, Γκαλάκου, Λωρίδα, Κωστή, Στρούγγη, Νικοβιώτη, Αγκόλι, Ρεγκλή.
1ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ: (Λ. Μπλέτσας) Γαρυφαλίδου, Δήμου, Καύκα, Μαρέλα, Μουτσινά, Πούλιου, Μακρή, Μπέκα, Μαργαρίτη, Παπαδοπούλου, Παρθένη, Αυγερινού.


 
 
 
 

 Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις