Αθλητές της ακαδημίας SHINKYOKUSHINKAI KARATE σε διεθνές τουρνουά

Την Παρασκευή το πρωί αναχωρούν οι αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ shinkyokushinkai Karate Bόλου(Γαζή 115) οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά Ολυμπιακού Καράτε «NIKON OPEN 2017» στη Σόφια της Βουλγαρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Βουλγαρική Ομοσπονδία Καράτε τα τελευταία 5 χρόνια και αναμένεται μεγάλη συμμέτοχή από τις γειτονικές χώρες καθώς λαμβάνουν αθλητές σε κατηγορίες από παίδων-κορασίδων εώς Βετεράνους .Η Ακαδημία συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα με τρεις (3) αθλητές, μια (1) αθλήτρια και έναν (1) συνοδό.

Πρόκειται για τους Σιούρα Βίκτωρα ο οποίος θα συμμετάσχεις τα -61 κιλά Νέων Ανδρών, Μυτιλιό Ανδρέα στα -63 κιλά Έφηβων, Μυτιλιό Κων/νο στα -40κιλά U14 και Δημητρίου Αναστασία στα +45 κιλά U14. Τους αθλητές θα συνοδεύει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις και τα σαββατοκύριακα με κοινές προπονήσεις με αθλητές του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη. Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονητής Γιώργο Κοσμίδης εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.