Πέντε μετάλλια για την Ακαδημία σε Διεθνές Τουρνουά ΚΑΡΑΤΕ

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με μετάλλια στις αποσκευές επέστεψε η ομάδα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου από το 5ο Διεθνές Τουρνουά Oλυμπιακού ΚΑΡΑΤΕ «Nikon Open 2017» στη Σόφια της Βουλγαρίας το προηγούμενο Σάββατο 11 Μαρτίου, που διοργάνωσε η Βουλγάρικη Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ, με τη συμμετοχή 750 αθλητών από 11 χώρες.

Ο Σύλλογος έδωσε το παρών συμμετέχοντας με τρεις (3) αθλητές, μία (1) αθλήτρια καθώς και μια (1)συνοδό-coach, και κατέκτησε στο σύνολο πέντε (5) μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Δημητρίου Αναστασία στο ομαδικό ΚΟΥΜΙΤΕ κορασίδων U14.

2η θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μυτιλιός Κων/νος στο ομαδικό ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων U14.

2η θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σιούρας Βίκτωρας στο ομαδικό ΚΟΥΜΙΤΕ Ανδρών αλλά και 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό ΚΟΥΜΙΤΕ Νέων Ανδρών στα -61 κιλά.

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μυτιλιός Ανδρεάς στο ατομικό ΚΟΥΜΙΤΕ Εφήβων στα -63 κιλά.

Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν με ψυχή αποδεικνύοντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τεχνική κατάρτιση καθώς και αθλητική παιδεία.
Το κοουτσάρισα ανέλαβε η εκπαιδεύτρια του Συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ η οποία και προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο Sport Karate ως μέλος εθνικής ομάδας για 20 χρόνια.

Το κοουτσάρισμα και το στήσιμο των αθλητών στο ομαδικό ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων U14 στο οποίο συμμετείχε ο Μυτιλιός Κων/νος μαζί με τον αθλητή Κορομηνά Κων/νο από τον Σύλλογο Αγριάς και έναν αθλητή από το Σύλλογο Πτολεμαΐδας «Μακεδονομάχος» (του Μπίμπα Σταύρου),ανέλαβε ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς «Ο Μαχητής» Κρίσιλας Ιωάννης.

Το Δ.Σ. του σύλλογος και ο Διευθύνων Προπονητής Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστούν θερμά τον κ. Σταύρο Σταυριανίδη (αρχηγό του SHOTOKAI στην Ελλάδα) και Βασίλη Σταυριανίδη(προπονητή του Συλλόγου BUDOKAN Κατερίνης) για την οργάνωση του ταξιδιού, την Ντιάνα Τσόντου για την επιμέλεια όσων αφορά τις συμμετοχές των αθλητών στο Πρωτάθλημα καθώς και τον Τεχνικό Σύμβουλο Κώστα Παπαδόπουλο (επί σειρά ετών Παγκόσμιο Πρωταθλητή) για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Επιπλέον, συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, καθώς και τους γονείς αυτών για την στήριξη τους στο Σύλλογο και τους προπονητές και τους εύχεται καλή συνέχεια.

tournouakarate11

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις