«Πάνοπλος» στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για τον τελικό ο ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» για το ματς με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (06/05, 20:30) ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Εκτός είναι φυσικά ο τραυματίας, Γιάννης Μυστακίδης, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο και δεν ήταν στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού. Πάντως, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή (δεν έχει ανακοινωθεί αναλυτικά) του «δικεφάλου» ώστε να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Το βάρος στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις έριξε ο 40χρονος τεχνικός.
Ο Ίβιτς προβληματίζεται για το σχήμα και είναι ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-2-3-1, έχοντας στο μυαλό του να ξεκινήσει τρεις κεντρικούς μέσους. Κάνιας και Μπίσεσβαρ «παλεύουν» για μια θέση.
Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Λέοβατς και Μάτος θα είναι τα πλάγια μπακ, Βαρέλα και Κρέσπο το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Τσίμιροτ και Σάκχοφ πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για τον άξονα και είναι πιθανό να τους πλαισιώσει ο Κάνιας. Αν δεν ξεκινήσει ο Ισπανός, θα προτιμηθεί ο Μπίσεσβαρ, που ήταν πολύ καλός (πιθανότατα ο κορυφαίος) στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Λογικά, δεν θα… πειράξει ο Ίβιτς τους Ουάρντα και Κάμπος, όπως φυσικά και τον Πρίγιοβιτς.
Την Παρασκευή (05/05) στις 18:00 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και ο Στέλιος Μαλεζάς θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου του τελικού, ενώ η προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις