Επιτυχημένη γιορτή χάντμπολ από τον Κένταυρο Αγριάς (photos)

Με επιτυχία διοργανώθηκε από την ΑΓΕ Αγριάς – Κένταυρος 2008, η Γιορτή Χειροσφαίρισης, τη Κυριακή 2 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγριάς. Περισσότερα από 100 παιδιά από τα δημοτικά και τα γυμνάσια της Αγριάς και των Λεχωνίων, συμμετείχαν στη γιορτή, γεμίζοντας με χρώμα τον χώρο του Γυμνασίου Αγριάς…

 

…Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν αγώνες Χάντμπολ, ανάλογα με την ηλικία τους. Επίσης υπήρχαν διαγωνιστικά παιχνίδια με τη χρήση της μπάλας του χάντμπολ, που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν και εκεί τις ικανότητες τους. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρο ένα καπέλο με το σήμα του συλλόγου. Δώρα επίσης δόθηκαν στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές των τμημάτων (Αθανασαράκης, Λύτρα) και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, Διονύσης Κρατήρας, που στην ομιλία του στο τέλος παρότρυνε τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα με ένα ομαδικό και συναρπαστικό άθλημα όπως είναι το Χάντμπολ. Το σημαντικό κέρδος από αυτή τη Γιορτή ήταν τα παιδικά χαμόγελα όλων των παιδιών που συμμετείχαν, αλλά και των γονιών τους που τα συνόδευαν, χαρές που αθλητισμός μπορεί και προσφέρει.