Στην Εθνική ανδρών ο Βολιώτης χαντμπολίστας Ορφέα Ανδρέου

Ιδιαίτερη τιμή για το Βολιώτικο Χάντμπολ και τον Βολιώτικο αθλητισμό αποτελεί η κλήση του Βολιώτη Ορφέα Ανδρέου στο προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ, που πραγματοποιείται από τις 13 – 16 Ιουνίου στην Αθήνα. Ο Ανδρέου είναι ένας από τους 21 εκλεκτούς του Ομοσπονδιακού Προπονητή Νίκου Γραμματικού και αποτελεί το νέο πρόσωπο στην εθνική ομάδα, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Ο Βολιώτης αθλητής ξεκίνησε την ενασχόληση με το άθλημα της Χειροσφαίρισης από την ομάδα του Εύρυτου Βόλου. Την περίοδο 2011 – 2015 αγωνίσθηκε στην ομάδα του Κένταυρου Αγριάς…

…στα εθνικά πρωταθλήματα της Β και Α2 εθνικής κατηγορίας, όπου ανδρώθηκε προπονητικά δίπλα σε έμπειρους προπονητές όπως ο Γιάννης Τσιάπας και ο Βασίλης Σκανδάλης. Την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, για να αγωνισθεί στη Λίγκα του Πολωνικού Πρωταθλήματος – σε ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αρκεί να αναλογισθεί κάποιος ότι η περσινή κάτοχος του Ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Ληγκ ήταν η Πολωνική Κιέλσε – για δύο συνεχόμενες χρονιές, με τις ομάδες Σλασκ Βρότσλαβ και Πιοτρκοβιάνιν. Στην εθνική ομάδα Ανδρών, ο Ορφέας καλείται για πρώτη φορά, έχει κληθεί παλιότερα στις προεθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κένταυρος Αγριάς συγχαίρει τον Βολιώτη αθλητή για την κλήση του στην εθνική ομάδα του ανδρών, του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, ενώ τονίζει πως θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για το Βολιώτικο Αθλητισμό να φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας σε επίσημο η φιλικό αγώνα της.