Συγκλονίζει το μήνυμα του Κανιθάρες μετά την κηδεία του γιου του

Ποτέ δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια να πεις σε έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι μόλις 5 ετών και πέρασε την περισσότερη από τη ζωή του μαχόμενο κόντρα στον καρκίνο.

Ο Σαντιάγο Κανιθάρες περνά μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του καθώς το Σάββατο (24/3), αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον βενιαμίν της οικογένειας και την επόμενη μέρα έγραψε το δικό του «αντίο» στα Social Media.

«Χθες, είχαμε την ευκαιρία να πούμε στον Σάντι το αντίο που του άξιζε, με μία πολύτιμη θρησκευτική τελετή την οποία επιμελήθηκε η μητέρα του. Σε όσους ήταν εκεί, σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, σε όλους ήθελαν να είναι εκεί, σε εκείνους που έστειλαν το μήνυμά τους μέσω των social media, σε όλους, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Διότι είναι απίθανο να δέχεσαι τόση συμπαράσταση. Είμαι σίγουρος ότι το άξιζε. Ελπίζω όλο αυτό να μας έκανε περισσότερο ανθρώπους και η κληρονομιά του να μας βοηθήσει να επιλύσουμε τις συγκρούσεις που έχουμε στη ζωή. Τέλος, γνωρίζουμε ότι όλα συνεχίζονται, γι’ αυτό όλη η οικογένεια είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινή ζωή από αύριο. Όσον αφορά εμένα, ανυπομονώ να ξαναδώ τους συναδέλφους μου και να επιστρέψω στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Σας ευχαριστώ, ό,τι έγινε δεν θα ξεχαστεί. Μια τεράστια αγκαλιά από όλη την πολύτιμη οικογένειά μου».