Τραυμάτισε με καρέκλες και σίδερα αθλητές και συνελήφθη ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ (video)

Πανικός στη Νέα Υόρκη, με τον Ιρλανδό και 13 άτομα της ομάδας του να κάνουν «ντου» σε βαν που μετέφερε μαχητές του UF -Παραδόθηκε στις Αρχές ο 29χρονος, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική επίθεση!

 Σκηνές απείρου κάλους στη Νέα Υόρκη!

«Τρελαμένος» από την κόντρα του φίλου του, Αρτέμ Λομπόφ, με τον ορκισμένο εχθρό του, Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ, ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, μαζί με 13 άτομα από την ομάδα του, έκαναν «ντου» σε βαν που μετέφερε μαχητές του UFC, στο πάρκινγκ όπου φιλοξενείται το event του UFC 223, και πέταξαν σίδερα, καρέκλες και ό,τι άλλο βρέθηκε στον δρόμο τους πάνω στο όχημα!

Από τα σπασμένα γυαλιά τραυματίστηκε ο Μάικλ Κιέζα, ενώ, αηδιασμένος, ο ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Γουάιτ, ενημέρωσε ότι η αστυνομία αναζητά τους δράστες, με τον Μακ Γκρέγκορ, πάντως, λίγη ώρα αργότερα, να παραδίνεται στις Αρχές, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σωματική επίθεση.

Στα επεισόδια, μάλιστα, ήταν και ο Λομπόφ, που βγήκε, φυσικά, από την κάρτα του event, το οποίο, ούτως ή άλλως, είναι «στον αέρα», αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει σε τι κατάσταση είναι οι αθλητές που δέχθηκαν την επίθεση από τον 29χρονο Ιρλανδό και την παρέα του…

protothema.gr