Τέσσερα Πανελλήνια μετάλλια ο Ανδρέας Κεχαγιάς

4 πανελλήνια μετάλλια (2 χρυσά 2 αργυρά) σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις κατέκτησε ο βολιώτης αθλητής του κικ μπόξινγκ Ανδρέας Κεχαγιάς.

Συγγεκριμένα στης 14-15 /4 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΟΤS (Ελληνική Οργάνωση Technikal Striking) οπού ο Κεχαγιάς έλαβε μέρος στα δύο δυσκολότερα αγωνίσματα πλήρης επαφής του Κικ Μπόξινγκ το Κ1 και Low στο Α΄επίπεδο αθλητών (που είναι το ανώτερο και από εκεί βγαίνει και η εθνική ομάδα) στην κατηγορία εώς 81 κιλά ανδρών, καταφέρνοντας να κάνει όλο νίκες στα προκριματικά ημιτελικά και τελικά κατακτώντας τα δύο χρύσα μετάλλια. Με τις δύο αυτές πρωτιές ο Κεχαγιάς θα λάβει μέρος και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στα μέσα Μαίου.

Στην δευτέρη διοργάνωση που έλαβε μέρος και μόλις μια εβδομάδα μετά χωρίς να προλάβει να κάνει αποκατάσταση από τους τραυματισμούς του, ήταν στης 21-22/4 στα Ανω Λιόσια στο πανελλήνιο κύπελλο της ΠΟΚ (Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ)οπού και εκεί έλαβε μέρος στα ίδια αγωνίσματα (Κ1, Low) στο Α΄επίπεδο αθλητών και στην ίδια κατηγορία εώς 81 κιλά ανδρών. Ο Κεχαγιάς παίζοντας και τα δύο αγώνισματα συγχρόνως κατάφερε να περάσει το Σάββατο τα προκριματικά και ημιτελικά και την Κυριακή έπαιξε τους δύο τελικούς αλλά έχασε και στους δύο αφού η σωματική εξάντληση και τραυματισμοί τον ανάγκασαν να έχει μειωμένη απόδοση καταλαμβάνοντας τελικά δύο δεύτερες θέσεις και τα αργυρά μετάλλια.

Αξίζει να αναφέρουμε κάτι σημαντικό για αυτόν τον αθλητή ότι από το 2014 σε όποια διοργάνωση έλαβε μέρος έχει καταφέρει να φύγει με ένα μετάλλιο στο στήθος,σημειωτέον φτάνωντας εώς τώρα στον εντυπωσιακό αριθμό των 113 απονομών. Περίφανος χορηγός του Κεχαγιά είναι η βολιώτικη εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. Security του κ. Ανδρέα Βαισμένου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις