Εντυπωσιάζει ο Κένταυρος στο πανελλήνιο μπιτς χάντμπολ γυναικών

Αξιοπρόσεκτη είναι η μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας του Κενταύρου Αγριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει μέχρι τώρα συμμετέχει σε δύο τουρνουά (σε Κορινό και Θεσσαλονίκη), αποκομίζοντας εμπειρίες αλλά και παρουσιάζοντας ένα συνεχώς βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, από τουρνουά σε τουρνουά.

Αυτή τη στιγμή ο Κένταυρος βρίσκεται…

…στη 4η θέση της γενικής κατάταξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball Γυναικών, και έχει στόχο να τερματίσει στην 4άδα της γενικής κατάταξης και να συμμετέχει στο τελικό Final Four, που θα γίνει τον Ιούλιο στη Κατερίνη. Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είναι το τουρνουά στο Αμύνταιο, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 – 5 Ιουλίου.

Οι αθλήτριες που έχουν αγωνισθεί με τα χρώματα του Κενταύρου Αγριάς στα μέχρι τώρα τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι:

Σταμοπούλου Εβίτα, Παπούλια Ιωάννα, Αδάμου Ελευθερία, Βλάχου Μαρία, Χατζή Στυλιανή, Σισμανίδου Θένια, Παπαδοπούλου Αποστολία, Βαφειάδου Ευρώπη, Χατζηλιόντα Αγλαία, Ρυμενίδη Δήμητρα, Τζουμέρκα Δώρα, Μαργαρίτη Σοφία, Γιαννακοπούλου Έλενα, Ευμορφίδου Δώρα, Μπατζογιάννη Αθηνά, Βασδέκη Αικατερινη, Παπαδάμ Ανδρομάχη, Κατεργάρη Παρασκευή,

Οι αντίπαλοι των Παμπαίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Open)

Η ομάδα Παμπαίδων του Κενταύρου Αγριάς προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα γίνει 6 – 11 Ιουλίου 2015, στην Αργολίδα. Την διοργάνωση διοργανώνει η ομάδα του Διομήδη Άργους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ήδη 20 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή,σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό. Θα συμμετέχουν εκτός από τον διοργανωτή Διομήδη, ομάδες από την Αθήνα (Πανιώνιος, ΔΟΥΚΑΣ, Κορυδαλλός,ΔΙΚΕΑΣ, Τελαμώνας, Άρης Νίκαιας, Βριλήσσια, Ν. Ιωνία, Ιωνικός Ν.Φ., Πανελλήνιος Γ.Σ.), Κέρκυρα, Βέροια, Δράμα, Κιλκίς, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Πυλαία),αλλά ακόμα και από τα γειτονικά Σκόπια (με την μεγάλη παράδοση στη Χειροσφαίριση), όπου θα συμμετέχει η ακαδημία της Βαρντάρ.

Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θέλει να αποκομίσει πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα τέτοιας δυναμικότητας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και να πετύχει το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις