Πασχαλάκης: «Πολλά λάθη οι Έλληνες διαιτητές, με το VAR θα αλλάξουν όλα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την επικράτηση του Δικεφάλου στο Καραϊσκάκη, σχολιάζοντας μεταξύ και τη διαιτησία.

Μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε:

Για το «αγαπώ τον Πασχαλάκη» του Λουτσέσκου: «Ο κόουτς μου έχει δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και δύσκολες. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια σε έναν ποδοσφαιριστή, να υπάρχει ζήλος και να δουλεύει κάθε ημέρα για να βελτιώνεται στις αδυναμίες του. Το έχω δείξει ότι αυτό θέλω να κάνω και εγώ. Να δουλεύω για να βελτιώνομαι στις αδυναμίας για να βοηθώ την ομάδα και να μπορώ να είμαι αντάξιος του ονόματος της».

Για το αν επηρεάζεται η ομάδα του από όσα εξωαγωνιστικά ζητήματα δημιουργούν μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (η αντίδρασή του στην Κρήτη, οι δηλώσεις Λουτσέσκου στη Ρουμανία): «Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι πρόκειται για συγκυρίες κυρίως. Η δική μου ενέργεια στην Κρήτη δεν ήταν σωστή, ωστόσο πάνω στην ένταση του αγώνα, πανηγύρισα όπως να πανηγυρίζω πάντα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αυτό που είπα φάνηκε στην κάμερα στα 10 δευτερόλεπτα. Δεν είναι όμορφο, αλλά συνέβη. Προσπαθώ να βελτιώνομαι όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Και συνεχίζουμε…»