Α2 γυναικών: Πρεμιέρα με Καλαμαριά σήμερα για τον νεανικό Ολυμπιακό Β.

Στα… βαθιά ρίχνεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Σήμερα στις 12μ. κοντράρει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την πρεμιέρα της Α2 γυναικών και αγωνιζόμενος με νεανική σύνθεση θα προσπαθήσει για το καλύτερο

Ένας τελείως διαφορετικός Ολυμπιακός σε σχέση με τα τελευταία χρόνια θα παρουσιαστεί φέτος. Πέρυσι μετείχε στα «μεγάλα σαλόνια» της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει εκεί. Έτσι φέτος η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφάσισε να δώσει χώρο στα νέα παιδιά κάνοντας ριζική ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό, με μόλις μία παίκτρια να μένει από την περασμένη περίοδο.

Αυτή είναι η Ιωάννα Αρτεμισίου, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν εμπειρίες φέτος και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η πρεμιέρα τους θα γίνει σήμερα στις 12μ. στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα και σίγουρα αναμένεται πολύ δύσκολη.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Εύα Τεβετζίδου, Εύη Χαβαλέ, Χριστίνα Ντόβα, Μαρκέλα Κώττη, Θώμη Βογιατζάκη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Ειρήνη Τζανετοπούλου, Δέσποινα Λιόλιου, Κασσιανή Παρασχάκη, Πετρίνα Κανελλοπούλου, Θαλασσινή Γκρίνια, Δήμητρα Γκέσκου, Βασιλική Σιουμουρέκη, Έλενα Κωστοπούλου.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Δέρβος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α2 Εθνική των γυναικών
12.00 Τιτάνες Δρ.-Άρης
12.00 Απόλλων Καλ.-Ολυμπιακός
12.00 Παναθλητικός-Ολύμπια
15.30 Πιερικός/Αρχέλαος-Ρύσιο
17.00 Πανσερραϊκός-Πυλαία
20.00 Αστέρας Ιπ.-ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις