Στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα ο Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του έκανε ο νεαρός Βολιώτης ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος ξεκίνησε από την Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsacademies.gr ο μόλις 15χρονος μέσος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη πήρε μεταγραφή για την ακαδημία της Μπαρτσελόνα.
Ο πιτσιρικάς θα ενσωματωθεί στη «Μασία», ακαδημία της Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ικανοποίησε και επιβεβαίωσε τους ανθρώπους του καταλανικού συλλόγου για την αξία του.
Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζαν αρκετά για το μέλλον στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που έδωσε το «παρών» στην ακαδημία της ομάδας, όμως η εξέλιξή του έκανε την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει γεννηθεί στον Βόλο και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αγία Παρασκευή, από εκεί όπου τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το 2013.
Από το 2013, λοιπόν, αγωνίζεται ο μικρός στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει ευκαιρίες και στο τμήμα κάτω των 17 ετών της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ K17. Μάλιστα είναι από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στους Έφηβους, έχοντας καταλυτικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς σε έξι αγώνες έχει σημειώσει δύο γκολ και έχει επτά ασίστ.
Παράλληλα, να σημειωθεί ότι και πέρυσι αγωνιζόταν στο τμήμα κάτω των 15 ετών του ΠΑΟΚ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.