ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Εννέα μετάλλια για τον Νικόμαχο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινούν για τον Νικόμαχο Βόλου οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019. Ο σύλλογος στο 1ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 18 έως 20 Ιανουαρίου  κατέκτησε 1 χρυσό, 4 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 100 σύλλογοι της Βορείου Ελλάδος και περίπου 1000 αθλητές.

Οι αθλητές του συλλόγου είχαν δυνατότητα και για περισσότερες και καλύτερες διακρίσεις, αλλά μικρά λάθη τους μπλόκαραν από το βάθρο. Η όλη παρουσία ήταν ικανοποιητική,  θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά δίνει περισσότερο κίνητρο για καλύτερη προετοιμασία στους αθλητές του συλλόγου.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζαχαράκη Μαριτίνα η οποία θα είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας στις Νεανίδες για το έτος 2019 αφού τερμάτισε βαθμολογικά πρώτη στην κατηγορία της. Οι βαθμοί συγκεντρώθηκαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς από τα πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδας στα οποία συμμετείχε.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Καπλάνη Μαρία η οποία αγωνίζεται στις κατηγορίες Γυναικών στην ΕΤΑΒΕ, αλλά κανονικά είναι ακόμη Νεανίδα. Η παρουσία της και το τεχνικό επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό και έχει ελπίδες για πολλές ακόμη διακρίσεις. Επίσης ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Χλίτσιος Αργύρης και Φραδέλος Χρήστος αφού ηττήθηκαν στους τελικούς από απροσεξίες και ήταν πολύ κοντά στο χρυσό. Ασημένιο μετάλλιο πήρε επίσης ο Τόρης Ευάγγελος παίζοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλους τους αγώνες.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Κρητικού Ελένη και η Τσιούμα Παναγιώτα, παίζοντας πάρα πολύ καλά αλλά αδικώντας τον εαυτό τους από το αποτέλεσμα. Επίσης χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κοντογιάννης Κωνσταντίνος και Τσουρέλης Γιώργος οι οποίοι αν και μικροί μόλις 9 ετών είναι πολύ καλοί αθλητές και έχουν μέλλον στο άθλημα.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Βογιατζή Αγγελική, Μαλτέζου Χριστίνα, Πέτση Νάσια, Καρμάλης Άγγελος, Καραπάνος Λευτέρης, Αντωνίου Χρήστος, Ευαγγελινός Ευάγγελος, Ευαγγελινού Ελεάνα, Καραγιάννης Άγγελος, Κουβλάκης Αντώνης, Πούλιου Αθηνά, Σανιδάς Αθανάσιος, Στατήρα Αναστασία   χωρίς να καταφέρουν να κάνουν μια διάκριση αν και αγωνιστήκαν πολύ καλά και είχαν δυνατότητα κάποιοι από αυτούς να είναι στο βάθρο.. .

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλη την ομάδα για τις επιτυχίες και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς του συλλόγου οι οποίοι είναι στο πλευρό των προσπαθειών των αθλητών του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις