Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό Β. το θέμα του γηπέδου

Μετά την ανακοίνωση από πλευράς ΝΠΣ Βόλος για την υπογραφή σύμβασης με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου, υπάρχει ανησυχία στον Ολυμπιακό Βόλου, για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα, ως έδρα, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Παραμένει άγνωστο, αν οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να χρησιμοποιούν εκ νέου το Πανθεσσαλικό για τους εντός έδρας αγώνες τους. Θυμίζουμε, πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου είχε υπογράψει σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα μέχρι τον Ιούνιο του 2020 για τη χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου, όπως είχε κάνει και η συμπολίτισσα Νίκη Βόλου.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Sport-Fm 89.5 ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τόνισε πως αν ο Ολυμπιακός (αλλά και η Νίκη) θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Πανθεσσαλικό θα πρέπει να συνεισφέρουν ισόποσα στις εργασίες που θα κάνει ο ΝΠΣ Βόλος στον Πανθεσσαλικό (υπολογίζονται πάνω από 200.000 ευρώ).
Από εκεί και πέρα υπάρχει το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης (ήταν η έδρα του ΝΠΣ Βόλος στο περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ), για το οποίο ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως η δημοτική αρχή θα εξετάσει τυχόν αιτήματα που θα κάνουν οι ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακός και Νίκη) με μία βασική προϋπόθεση. Να αναλάβουν όλα τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου και να φροντίσουν έτσι ώστε το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης να παραμείνει σε άριστη κατάσταση, όπως είναι αυτή τη στιγμή.
Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, μόλις ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στον Ολυμπιακό και εμφανιστούν τα άτομα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ΠΑΕ και ένα από βασικά θέματα, είναι αυτό του γηπέδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις