Ασύλληπτο: Δίνει 2.35 δισ. δολάρια για το υπόλοιπο 51% των Νετς ο Τσάι!

Σε αλλαγή εποχής οδηγούνται οριστικά οι Μπρούκλιν Νετς, αφού μετά την απόκτηση των Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ, ετοιμάζονται να βρεθούν υπό πλήρως διαφορετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Συγκεκριμένα, ο Τζόσεφ Τσάι ετοιμάζεται να προσφέρει 2.35 δισεκατομμύρια δολάρια στον Μιχαήλ Προκχόροφ, ώστε να αποκτήσει το υπόλοιπο 51% των μετοχών και να γίνει το απόλυτο αφεντικό του συλλόγου! Ο Ταϊβανοκαναδός επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης του «κολοσσού» Alibaba Group της Κίνας, που αξίζει καθαρά 8.8 δισεκατομμύρια δολάρια, φαίνεται πως θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό, που έχει δοθεί για αγορά μετοχών σε σύλλογο.

Σύμφωνα με την «New York Post», η απόφαση αυτή έχει ήδη ληφθεί από τον Τσάι, που «ταράξει» τα νερά στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού προσφέρει έναν «πακτωλό» χρημάτων, για να κάνει δική του μια ομάδα, που αυτή την εποχή μπήκε για πρώτη φορά στην κουβέντα, ως πιθανή διεκδικήτρια του τίτλου στο ΝΒΑ. Η υποχώρηση του Προκχόροφ γινόταν ήδη, άλλωστε, σταδιακά και τώρα μάλλον οριστικοποιείται, σε μια κίνηση που θα «εκτοξεύσει» ακόμη περισσότερο το σύλλογο, που τώρα βαδίζει στην επόμενη μέρα.