Ξεκαθαρίζουν τα εισιτήρια για την 8άδα (photos)

Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες της τελικής φάσης του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα στους 3 από τους 4 ομίλους. Δείτε τα χθεσινά αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα.

 1ος όμιλος

Καλαμάτα – Αρμενόπουλος/Μ.Αλέξανδρος 0-2 (photos)
Σκόρερ: Γεωργιάδης, Τερζίδης

2ος όμιλος

Ιωάννινα – Ροδόπη 3-0
Σκόρερ: Κατσαρός (2), Παππάς

3ος όμιλος

Λάρισα – Ηράκλειο 4-0
Σκόρερ: Ζαρκαδούλας, Κακαράντζας (2), Μαμάκος

4ος όμιλος

Πειραιάς – Βόλος 1-2
Σκόρερ: 1-0 Σπυριδαντωνάκης, 1-1 Τσάτσος, 1-2 Δανόπουλος

Στον πρώτο όμιλο, η Καλαμάτα έχει αποκλειστεί, ενώ σήμερα Σόλων (Δ.Σ. Αθηνών) και Αρμενόπουλος/Μ.Αλέξανδρος (Δ.Σ. Θεσσαλονίκης) μονομαχούν στο γήπεδο των Καναλίων (20:00), με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου.

Αντίστοιχη κατάσταση και στο δεύτερο όμιλο, καθώς η Ροδόπη έμεινε εκτός συνέχειας. Ιωάννινα και Αριστοτέλης (Δ.Σ. Θεσσαλονίκης) κοντράρονται στο Αερινό (18:45) για την πρώτη θέση του ομίλου.

Στον τρίτο όμιλο, το Ηράκλειο, μετά την χθεσινή βαριά του ήττα, αναζητεί ένα θαύμα κόντρα στην ομάδα του Δράκοντα (Δ.Σ. Αθηνών), αφού θέλει σήμερα στο Βοηθητικό του ΕΑΚ (18:45) νίκη με πολλά γκολ για να φέρει τον όμιλο σε τριπλή ισοβαθμία.

Αμφίρροπη είναι η κατάσταση στον 4ο όμιλο, όπου η ομάδα του Βόλου παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Κατερίνη (ΕΑΚ – 18:45). Νίκη ή ισοπαλία θα χαρίσουν την πρώτη θέση στους Βολιώτες, ενώ ενδεχόμενη ήττα θα σημάνει τριπλή ισοβαθμία.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του αγώνα Καλαμάτα – Αρμενόπουλος/Μ.Αλέξανδρος

*Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από πολλές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος θα αναρτηθούν προσεχώς στη σελίδα του Facebook: www.facebook.com/30thPPPDSVOLOS2014

{gallery}kalamata – armenopoulos 0-2{/gallery}

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις