Στοίχημα: «Στήριγμα» η Ρίβερ Πλέιτ!

Το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (18/10) γεμίζει και πάλι, καθώς τα πρωταθλήματα επιστρέφουν! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά. Από την Αργεντινή, μας απασχολεί το παιχνίδι της Άρσεναλ Σαραντί με τη Ρίβερ Πλέιτ. Επιπλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στη Β’ Ολλανδίας. Ωστόσο, σήμερα έχει και Euroleague με το ματς του Ολυμπιακού να βγάζει στοιχηματική επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας ανανεώνεται καθημερινά η ενότητα προγνωστικά στοίχημα. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Ρίβερ Πλέιτ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από το Άρσεναλ Σαραντί – Ρίβερ Πλέιτ. Το παιχνίδι θα γίνει στη 01:00, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι οι φιλοξενούμενοι, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις.

Εξάλλου, η Άρσεναλ Σαραντί δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Συνολικά, στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Επιπλέον, υστερεί σε ποιότητα και δύσκολα μπορεί να επιβάλει το ρυθμό της σε ανώτερους αντιπάλους. Έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, είναι με την ψυχολογία στα… ύψη! Μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Μάλιστα, σε αυτές, έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Φυσικά, το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει είναι το 2-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς για το Copa Libertadores. Την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισαν την Πατρονάτο με 2-0. Είναι σαφώς ανώτερο σύνολο από την Άρσεναλ Σαραντί και ψάχνουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει το πάνω χέρι για τους τρεις βαθμούς. Είναι καλύτερη ομάδα, σε καλύτερη φόρμα και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κερδίσει. Πάμε με το «διπλό» στο 2.05.

Αντέχει η Ρόντα

Ενδέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας και βρίσκει τη Ντεν Μπος να υποδέχεται τη Ρόντα. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, αλλά το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί τους φιλοξενούμενους.

Η Ντεν Μπος είναι αυτήν τη στιγμή στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φόλενταμ, και έμεινε στο 1-1. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι παίζουν άσχημα στην επίθεση οι γηπεδούχοι. Ωστόσο, δέχονται με σχετική ευκολία τέρματα και αυτό τους στερεί αποτελέσματα. Είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους αλλά παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρόντα έρχεται… φουριόζα στο σημερινό παιχνίδι. Νίκησε τόσο τη Χέλμοντ, με 4-0, όσο και την Τέλσταρ, με 1-2. Άρχισε λοιπόν να ανεβαίνει θέσεις στην κατάταξη και εσχάτως είναι 10η, με 12 πόντους. Τον τελευταίο καιρό κάνει την αντεπίθεσή της και θέλει να αποδείξει ότι θα έχει δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα. Δεν χάνει στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Η Ρόντα προέρχεται από δύο σερί σημαντικές νίκες και δείχνει να βρίσκει για τα καλά τα πατήματά της. Η Ντεν Μπος δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ειδικά με τα κενά στην άμυνά της. Επιλέγουμε λοιπόν, το Χ2 σε απόδοση 1.83.

«Εκρηκτικός» ο Ολυμπιακός

Μεταφερόμαστε τώρα στο μπάσκετ, και τη Euroleague. Εδώ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ζενίτ στο ΣΕΦ, στις 21:30. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά εμείς θα εστιάσουμε… αλλού στοιχηματικά.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επιτυχία το αρχικό σοκ της ήττας από τη Βιλερμπάν. Εμφανίστηκε πολύ σοβαρός με αντίπαλο τη Βαλένθια και τη… διέλυσε με 89-63. Με τον Κεμζούρα στον πάγκο, οι Πειραιώτες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί, και μπορούν να επαναλάβουν μια τέτοια εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους. Οι παίκτες φαίνεται να εμπιστεύονται τον νέο προπονητή και δείχνουν σε καλή κατάσταση.

Η Ζενίτ άλλωστε, δεν αποτελεί αντίπαλο-φόβητρο. Κάθε άλλο θα λέγαμε. Έχει ξεκινήσει άσχημα στην Ευρωλίγκα, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Έχασε αρχικά από την Άλμπα, και στη συνέχεια από την Μπαρτσελόνα. Το χειρότερο όμως είναι ότι ηττήθηκε με κάτω τα χέρια σε αμφότερα τα παιχνίδια. Προέρχεται από ήττα και στο πρωτάθλημα, από τη Νίζνι, και μάλιστα εντός έδρας. Γενικά, δεν είναι στα καλά της και ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν τα φόντα να προσφέρουν ξανά θέαμα στο κοινό τους. Η Ζενίτ δεν παίζει σκληρή άμυνα και αυτό δεν συγχωρείται στο ΣΕΦ. Καταλήγουμε στο Ολυμπιακός Over 83.5 Πόντοι σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις