Στοίχημα: Με τη φορμαρισμένη Πλίμουθ

Στην Αγγλία στρέφουμε σήμερα Δευτέρα (31/10) την προσοχή μας. Αρκετά τα παιχνίδια, για τα δεδομένα της ημέρας στο κουπόνι, εκείνο που ξεχωρίζει, στοιχηματικά, όμως, είναι το Πλίμουθ – Έξετερ.

Μπαίνουμε, άλλωστε, και στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λίγες μόνο ημέρες έχουν απομείνει για την πρώτη σέντρα και εδώ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μουντιάλ πρόγραμμα με όλα τα ματς της διοργάνωσης, τις ώρες έναρξης αλλά και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις!

Επανερχόμαστε, όμως, στα στοιχηματικά και τον αγώνα Πλίμουθ – Έξετερ. Η Πλίμουθ υποδέχθηκε την Σριούσμπερι την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε με 2-1. Θέλει απόψε να δώσει συνέχεια στο σερί της, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μοιάζει ανίκητη. Εξαιρετικά αποτελεσματική στην έδρα της, έχει μετατρέψει το γήπεδό της σε… φρούριο και σε οκτώ ματς εκεί μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας δεχθεί τρία μόλις τέρματα.

Η Έξετερ από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Ντέρμπι, φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Δίνει σήμερα το δεύτερο διαδοχικό ματς μακριά από τη βάση της, το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, ενώ στις “εξόδους” της χάνει σημαντική από τη δυναμική της.

Δείτε την πρόταση για το Πλίμουθ – Έξετερ αλλά και όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις