Θεσσαλικό δικηγορικό ντέρμπι στο ΕΑΚ

Οι αναμετρήσεις των ομάδων του Βόλου και της Λάρισας έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο χρώμα και λόγω της γειτνίασης των δύο πόλεων τα ματς φέρουν τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα το απόγευμα (18:15΄) στο Ε.Α.Κ., όπου η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου υποδέχεται την αντίστοιχη της Λάρισας, με έπαθλο μια θέση στα ημιτελικά του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Η ομάδα του Βόλου, που προκρίθηκε ως διοργανώτρια, χωρίς προκριματικούς αγώνες, στην τελική φάση. Εκεί αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο και κατέλαβε την πρώτη θέση, αφού νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα του Πειραιά και πήρε “χρυσή” ισοπαλία κόντρα στην Κατερίνη, με 2-2. Για τους Βολιώτες ο Γιώργος Δανόπουλος έχει σκοράρει τρεις φορές και ο Γιάννης Τσάτσος μία.

Η ομάδα της Λάρισας πραγματοποιήσε εντυπωσιακή πορεία στην προκριματική φάση και προκρίθηκε άνετα στην τελική φάση, όπου συμμετείχε στον τρίτο όμιλο. Εκεί γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Δράκοντα (1-0), αλλά χάρη στη νίκη της κόντρα στο Ηράκλειο με το ευρύ 4-0, κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομίλου. Σκόρερ για τους Λαρισαίους, ο Κακαράντζας με δύο γκολ και οι Μαμάκος και Ζαρκαδούλας με ένα.

Στο απογευματινό ματς αναμένεται να κυριαρχήσει το πάθος των δύο ομάδων για την πρόκριση στους ημιτελικούς, εκεί όπου η σημερινή νικήτρια θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ των Ιωαννίνων και του Αρμενόπουλου/Μ.Αλεξάνδρου (Δ.Σ. Θεσσαλονίκης). Η ομάδα των Δικηγόρων Βόλου αναμένει την θερμή συμπαράσταση των φίλων της. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις