Επιστροφή στο γήπεδο για όλα τα τμήματα της ΝΒΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ (photos)

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν σταδιακά όλα τα τμήματα της ΝΒΑ Ανόρθωσις Βόλου.

Αναλυτικά το Δ.Τ. του συλλόγου:

Από την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Την αρχή έκαναν οι αθλητές του αντρικού τμήματος και των ομάδων Νέων(ΕΦΗΒΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ). Στη συνέχεια και μετά τη νέα υπουργική απόφαση(1/6) ξεκίνησαν προπονήσεις και τα μικρότερα σε ηλικία τμήματα (παμπαίδες, μίνι, ακαδημία).

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας αφού καλωσόρισαν τους αθλητές, ενημέρωσαν τους προπονητές και τους αθλητές για όλα τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να τηρούνται ευλαβικά και σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Όλοι οι μικροί αθλητές έδειξαν να ευχαριστιούνται της επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 2,5 μήνες αποχής αλλά και αποφασισμένοι ώστε να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν μαζί με τους προπονητές τους για να είναι έτοιμοι τη νέα αθλητική σεζόν.

Όλοι οι αθλητές υποχρεωτικά πέρασαν προαγωνιστκό έλεγχο από τον γιατρό και διαθέτουν Ιατρική Βεβαίωση, με την είσοδο στο γήπεδο απολυμαίνουν τα χέρια, πριν από κάθε προπόνηση γίνεται θερμομέτρηση από ειδικά θερμόμετρα μετώπου που προμηθεύτηκε ο σύλλογος ενώ η απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων αλλά και παρουσίας οποιουδήποτε, εκτός των αθλητών και των προπονητών.

Το σύνθημα της ομάδας είναι:

‘Επιστρέφουμε στα γήπεδα, γυμναζόμαστε με ασφάλεια, παίζουμε μπάσκετ ξανά.’ 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις