Στοίχημα: Τι παίζουμε στο Europa League!

Ματσάρες περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (22/10)! Το Betarades.gr παίρνει μέρος στη δράση με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Το Europa League κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και μας απασχολεί. Ωστόσο, ωραία σημεία προκύπτουν και από το κουπόνι μπάσκετ

Θα ξεκινήσουμε όμως από το ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δυνατά παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε ξεχωρίσει δύο επιλογές. Η πρώτη προέρχεται από τον αγώνα της Αϊντχόφεν με τη Γρανάδα, και η δεύτερη από το Σπάρτα Πράγας – Λιλ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αγαπημένη Euroleague, που έχει επίσης ματς απόψε. Ας μην πολυλογούμε όμως, πάμε να δούμε την τριάδα για το στοίχημα!

«Εκρηκτική» η Αϊντχόφεν

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τον πέμπτο όμιλο του Europa League. Για την πρώτη αγωνιστική, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Γρανάδα, στις 19:55. Οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι έχουν προβάδισμα για τη νίκη.

Η Αϊντχόφεν δεν εντυπωσίασε στις μεταγραφές, αλλά έχει μπει πολύ δυνατά στη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην πρώτη θέση, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Προέρχεται από το άνετο 0-3 επί της Τσβόλε, ενώ είχε προηγηθεί και το 2-0 επί της Φορτούνα Σιτάρντ. Παίζει ωραία μπάλα μπροστά, και βρίσκει τα πατήματά της και στην άμυνα. Πρόσφατα απέκτησε τον Μάριο Γκέτσε, που πρόλαβε να πετύχει και το πρώτο του γκολ. Έχει ποιότητα, παίζει στην έδρα της και βρίσκεται σε φόρμα.

Από την άλλη, η Γρανάδα αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος Ισπανίας. Κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο παρά τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Τώρα, θα παίξει με καλή ψυχολογία μετά το 1-0 επί της Σεβίλλης. Δεν έκανε κάτι τρομερό η Γρανάδα, έπαιξε και για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Ωστόσο, υποχρέωσε σε ήττα στο πρωτάθλημα τη Σεβίλλη μετά από πάρα πολύ καιρό, και αυτό της πιστώνεται. Πάντως, δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό φέτος.

Το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί την Αϊντχόφεν, που αγωνίζεται και στο «σπίτι» της. Οι Ολλανδοί πετάνε στο ξεκίνημα της σεζόν και τους εμπιστευόμαστε. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.10.

Με τα γκολ στην Τσεχία

Συνεχίζουμε με το Γιουρόπα Λιγκ, και μεταφερόμαστε στον όγδοο όμιλο. Στις 22:00, η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται τη Λιλ. Οι Γάλλοι παίζονται σε τιμές φαβορί, αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν τα γκολ!

Η Σπάρτα Πράγας άλλωστε, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Κάθε άλλο! Και είναι και ξεκούραστη, αφού το πρωτάθλημα Τσεχίας έχει διακοπεί μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Πάντως, έχει μπει δυναμικά σε αυτό, με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, σε όλα πέτυχε δύο γκολ και πάνω. Πρόκειται δηλαδή για μια ομάδα που στηρίζεται στις επιθετικές της αρετές και βρίσκει διαρκώς δίχτυα. Αμυντικά δεν είναι τόσο καλά, όπως φάνηκε και στο τελευταίο 2-1 επί της Γιάμπλονετς.

Η Λιλ με τη σειρά της, αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πιο υψηλού επιπέδου και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Το δείχνει και στο χορτάρι αυτό, όντας αήττητη μέχρι τώρα στη Λιγκ 1. Συγκεκριμένα, μετά από επτά αγωνιστικές μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, φιγουράροντας στην πρώτη θέση. Έκανε ό,τι ήθελε τη Λανς στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, και κέρδισε με 4-0. Είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα παίξει για τη νίκη και σήμερα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και έχουν κάνει δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Δεν περιμένουμε να κλειστούν πίσω, και θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η ΤΣΣΚΑ

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ και τη Euroleague. Σήμερα στις 21:45, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και περιμένουμε να το αποδείξουν.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πραγματοποιήσει μέτρια εκκίνηση στην Ευρωλίγκα. Έχει δώσει τρία παιχνίδια και το ρεκόρ του είναι στο 1-2. Έχασε από τη Φενέρ στην πρεμιέρα, και στο τελευταίο του ματς για τη διοργάνωση ηττήθηκε εντός από τη Ζαλγκίρις. Η μόνη του νίκη είναι επί της Μπασκόνια. Οι Σέρβοι ήταν να παίξουν με τη Βιλερμπάν για την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το ματς αναβλήθηκε. Στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε να «κολλάει» στα κρίσιμα σημεία ενώ ήταν και πολύ άστοχος συνολικά. Μοιάζει να τα περιμένει όλα από τον Λόιντ η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, και αυτό δεν είναι καλό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απεναντίας, έχει ρεκόρ 2-2 μέχρι τώρα στη Euroleague. Το πρόγραμμα της «Αρκούδας» ήταν δύσκολο. Ωστόσο, θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα από την Άλμπα την περασμένη αγωνιστική, και μάλιστα στη Ρωσία! Πισωγύρισμα ήταν αυτό για την ομάδα του Ιτούδη, που είχε πάρει μεγάλο «διπλό» επί της Φενέρ προηγουμένως. Έχει κερδίσει και τη Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ φέτος, με την άλλη ήττα της να έρχεται στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες σήμερα και έχει τα φόντα για να τα καταφέρει.

Σε θέμα ρόστερ, οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ανώτεροι. Παίκτες όπως ο Κλάιμπερν και ο Τζέιμς μπορούν να «καθαρίσουν» από μόνοι τους τέτοια ματς. Πιστεύουμε θα το κάνουν και στηρίζουμε την ΤΣΣΚΑ -5.5 σε απόδοση 1.80.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις