Στοίχημα: Γκολ στη Γερμανία, ντερμπάρα στη Euroleague!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (23/10)! Το Betarades.gr είναι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και το ενδιαφέρον κορυώνεται. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι εδώ βλέπετε ποιά είναι τα νόμιμα ιντερνετικά casino

Στο ποδόσφαιρο λοιπόν, θα μας απασχολήσουν αγώνες από τη Γερμανία και την Αγγλία. Πρόκειται για τις δεύτερες κατηγορίες των χωρών, που βγάζουν ωραία σημεία. Από εκεί και πέρα, την προσοχή μαγνητίζει και το Κλάσικο στη Euroleague. Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με τη Ρεάλ και έχουμε επιλογή. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Πολλά γκολ στη Γερμανία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Γερμανία, και τη 2.Bundesliga. Στις 19:30, η Ρέγκενσμπουργκ φιλοξενεί την Μπραουνσβάιγκ για την πέμπτη αγωνιστική. Σε αυτό το ματς, ασχολούμαστε με τα γκολ.

Η Ρέγκενσμπουργκ έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Δηλαδή, η ομάδα δεν χάνει προς το παρόν, αλλά δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει κιόλας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τελευταίο της ματς. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, και προηγήθηκε με 0-2. Παρόλα αυτά, «έσβησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και πρόλαβε να ισοφαριστεί! Έχει θέματα στην άμυνα η Ρέγκενσμπουργκ, που στην επίθεση τα πάει καλά. Οφείλει να χτυπάει τα ματς όπως το σημερινό.

Η Μπραουνσβάιγκ από την άλλη, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε τη Μπόχουμ και την κέρδισε με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε. Είχε αποβολή παίκτη, αλλά δεν το έβαλε κάτω και σκόραρε για δεύτερη φορά. Μαχητικό σύνολο η Μπραουνσβάιγκ, έχει τέσσερις πόντους μετά από τέσσερις αγώνες. Ξέρει ότι πρέπει να βρει γκολ απόψε για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο τρόπος που αγωνίζονται αμφότερες οι ομάδες μας προϊδεάζει για ένα «ανοιχτό» ματς με πολλά τέρματα. Δεν περιμένουμε να κλειστούν πίσω και θα αναζητηθούν τα γκολ. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Αέρας αλλαγής στη Νότιγχαμ

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, ξεκινάει σήμερα η έβδομη αγωνιστική. Η Νότιγχαμ λοιπόν, υποδέχεται στις 21:45 τη Ντέρμπι. Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε με το… αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα. Είχε πολλά προβλήματα, ήρθαν άσχημα αποτελέσματα και χρειαζόταν άμεσα αλλαγές. Τελικά, ήρθε νέος προπονητής, ο Κρις Χάουτον, και έχει φέρει ξανά την αισιοδοξία στο κλαμπ. Ξεκίνησε με μεγάλο «διπλό» επί της Μπλάκμπερν. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε τη Ρόδεραμ, και κόλλησε στο 1-1. Μάλιστα, η Νότιγχαμ ήταν αυτή που ισοφάρισε στο 78’. Οφείλει να κερδίσει σήμερα αν δεν θέλει να μείνει πίσω από την αρχή της σεζόν.

Η Ντέρμπι Κάουντι με τη σειρά της, έχει πραγματοποιήσει ακόμα χειρότερη εκκίνηση στην Τσάμπιονσιπ. Έχει μόλις μια νίκη σε επτά παιχνίδια, ενώ μετράει έξι ήττες! Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 1-0 από τη Χάντερσφιλντ. Η διοίκηση στηρίζει τον Φίλιπ Κοκού, όμως θέλει να δει και αποτελέσματα. Ο Ολλανδός προπονητής έχει πολλά προβλήματα, με πιο σημαντικό αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είναι σε καραντίνα και δεν θα παίξει σήμερα. Δύσκολα τα πράγματα για τη Ντέρμπι.

Με το νέο κόουτς, η Νότιγχαμ δείχνει να ανεβαίνει και απόψε έχει υποχρέωση νίκης. Εύκολα ή δύσκολα, πιστεύουμε ότι θα την πάρει, απέναντι στην κακή Ντέρμπι που δεν θα έχει και τον Ρούνεϊ. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Με την Μπάρτσα στο Κλάσικο

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στη Euroleague. Σήμερα έχει… ντερμπάρα, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης! Το μπασκετικό Κλάσικο μαγνητίζει την προσοχή και υπάρχει προγνωστικό!

Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλή κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο τελευταίο της παιχνίδι για στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά βρήκε τις λύσεις στο τέλος και γύρισε το ματς. Από ένα χαζό φάουλ του Μαρτίνες το παιχνίδι πήγε στην παράταση, και εκεί η Μπάρτσα δεν είχε προβλήματα. Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο σούπερ σταρ Μίροτιτς, που μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα της Μπάρτσα. Αναμφισβήτητα, οι Καταλανοί διαθέτουν πολύ ποιοτικό ρόστερ. Όμως πρέπει να βρουν ρυθμό και να το δείξουν αυτό και στο παρκέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη Euroleague. Η «Βασίλισσα» έχει δώσει τέσσερις αγώνες στη διοργάνωση, και μετράει τρεις ήττες και μόλις μια νίκη. Πιο πρόσφατη ήττα αυτή από την Αρμάνι Μιλάνο, εκτός έδρας, με 78-70. Δεν έπαιξε καλά ούτε στη νίκη επί της Ομπραντόιρο για το πρωτάθλημα, παρά τη νίκη της. Η ομάδα του Λάσο δεν πατάει καλά και αυτό είναι φανερό. Θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες απόψε, αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι Κοζέρ και Κάρολ στα γκαρντ. Φαντάζει δύσκολο να διεκδικήσει το «διπλό» στη Βαρκελώνη η Ρεάλ, με την εικόνα που έχει μέχρι τώρα στις αναμετρήσεις της.

Σύμφωνα με τους μπουκ, η Μπάρτσα είναι το φαβορί για τη νίκη στο Κλάσικο. Η Ρεάλ δεν… βλέπεται προς το παρόν και θα στηρίξουμε τους Καταλανούς, που παίζουν και στην έδρα τους. Επιλέγουμε Μπαρτσελόνα -3.5 σε απόδοση 1.86.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις