Νίκη των εφήβων του Αιολικού επί του Γ.Σ.Βόλου με 61-58

Η εφηβική ομάδα του Αιολικού, μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, επικράτησε της αντίστοιχης του Γ.Σ. Βόλου με 61-58. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού έχει ως εξής: “Μεγάλη νίκη για τους έφηβους του Αιολικού απέναντι στη ομάδα του Γ.Σ.Β. Ο Αιολικός Βόλου παρά τις απουσίες δύο βασικών παικτών, του  Γιώργου Σμυρλή  και του Χρήστου Παπαστρατή  (δεν ακολούθησαν την ομάδα τους για προσωπικούς λόγους) αντεπεξήλθε στις αντίξοες συνθήκες και απαιτήσεις του αγώνα. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός από την αρχή. Είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπυ. Η Ομάδα του Αιολικού  βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο εξισορρόπησε το παιχνίδι ο Γ.Σ.Β. αλλά οι έφηβοι του Αιολικού έδειξαν  για μια ακόμη φορά  μεγάλα ψυχικά αποθέματα  και πάλευαν σε κάθε φάση. Το πάθος, η αγωνιστικότητα και η πάλη σώμα με σώμα των εφήβων έφεραν τη νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας,  συγχαρητήρια και στους αθλητές του Γ.Σ.Β.

Δεκάλεπτα:22-14,27-33,46-48,61-58

AIOΛΙΚΟΣ(Σαμαράς Αντ-Καραγιώργος Δημ.): Μπαιράμης, Καραγιώργος, Γκινίδης, Γκίστι, Μισαηλίδης, Σαββίδης, Κολιαμήτρας, Οικονόμου, Βόντζος, Γκρίτσαλης, Νασίκας, Χαντζής

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Τύμπας Π.-Τσαβές Σ): Αβδελάς, Γαλάτος, Καραφέρης, Κατσικάρης, Μούτσιος, Τσούκας, Λακαβάλα, Κανελλάκης, Χαιμαντάς, Κατσίβελος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις