Στοίχημα: Παιχνίδι υπομονής στο “Ντα Λουζ”

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης (05/04), τη στιγμή που δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση του “Ντα Λουζ”, όπου η Μπενφίκα υποδέχεται τη Λίβερπουλ, με την stoiximan να διαθέτει πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπράγκα στο τελευταίο παιχνίδι για την Πριμέιρα Λίγκα η Μπενφίκα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 εκτός έδρας. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί εννέα αγώνων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, με τη 2η θεση να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ έκανε το Σάββατο το χρέος της, πήρε στο ρελαντί την εντός έδρας νίκη (2-0) με τη Γουότφορντ και μπαίνει σε έναν τρομερά απαιτητικό μήνα με αλλεπάλληλα παιχνίδια σε Ευρώπη και Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη, όπου διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν, στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στη 2η θέση και μόλις στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή. Περιμένουμε ότι και στο αποψινό ματς η Μπενφίκα θα δώσει βάρος στα μετόπισθεν και θα ακολουθήσει τη “συνταγή Άγιαξ” που της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Την ίδια στιγμή οι “reds” σκέφτονται και το ντέρμπι της Κυριακής, θα επιχειρήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό, έχοντας στο μυαλό τους και τη ρεβάνς του “Άνφιλντ”.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις