Στοίχημα: Με το μομέντουμ και την έδρα της Οβιέδο

Παιχνίδια – φωτιά περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Κυριακής, με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Από κει και πέρα δράση έχουμε σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει, που έρχεται από την αναμέτρηση Οβιέδο – Λεγκανές, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην interwetten.

35η Αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, με την Οβιέδο να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και στην 7η θέση της κατάταξης, δίνοντας μάχη για την εξάδα. Κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Καρταχένα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, έχοντας κερδίσει τα τρία εξ αυτών. Δυνατή η παρουσία της και εντός έδρας, καθώς παραμένει αήττητη στα 10/11 τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Στη 13η θέση η Λεγκανές, έρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Φουενλαμπράδα, αφήνοντας έτσι πίσω της τη βαριά ήττα από τη Λας Πάλμας με 4-2, που είναι η μοναδική στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας χάνει τη σταθερότητα της, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη στις έξι τελευταίες εξόδους της. Σε καλύτερο μομέντουμ και με το πλεονέκτημα έδρας η Οβιέδο, έχει σήμερα τον προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις