Πρώτος στη Μαγνησία ο Άτλας


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή του ο Άτλας Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του για την προσπάθειά τους, που έφερε τον σύλλογο στην πρώτη θέση της Μαγνησίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

Τα υπέροχα μωρά μας, μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους !!!

Καταπληκτική στην κατάλληλη στιγμή ήταν η Δέσποινα Καυκούλα!!! Με επίδοση 10,59 sec στον τελικό των 80m. κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο!!!

Το Χρυσό μετάλλιο, μας έφερε η Παναγιώτα Καυκούλα, στο αγώνισμα των 80m. με εμπόδια!!! Αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία, έτρεξε καταπληκτικά και με επίδοση 12,59 τερμάτισε πρώτη!!!

Τα καταπληκτικά κορίτσια μας που κέρδισαν το 1ο μας Χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό αγώνισμα!!! Η Αντονέλλα Σαρρή, η Παναγιώτα Καυκούλα, η Παρασκευή Καυκούλα και η Δέσποινα Καυκούλα με την εντυπωσιακή επίδοση 40,72 κέρδισαν με μεγάλη διαφορά το Χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ80 m.!!!

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή των κοριτσιών Στέφανο Κορώνα που προετοίμασε και καθοδήγησε άριστα τις πρωταθλήτριές μας ώστε να φέρουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!!

Ακόμη ένα μετάλλιο στην συλλογή της πρόσθεσε η Σοφία Μπακοστέργιου στη Δισκόβολία όπου ήταν 3η με επίδοση 29,21 m.

Την 4η θέση στο αγώνισμα των 150m. πήρε η Παρασκευή Καυκούλα με επίδοση 19,82 sec. Στον πρωινό προκριματικό συνέτριψε το ατόμικό της ρεκόρ με 19,77 sec.(ήταν 20,51…)

Την 5η θέση σε 2 αγωνίσματα κατάφερε να πάρει η Στυλιανή Σκιαθίτη, κάνοντας και στα 2 ατομικό ρεκόρ!!! Συγκεκριμένα στα 200 m. με εμπόδια με εμπόδια με επίδοση 30,13 και στο Τετραπλούν με επίδοση 13,50 m.

Την 6η θέση στο αγώνισμα των 1200 m. πήρε ο Αντώνης Μπαρτζιάλης με νέο ατομικό ρεκόρ 3:54,47

Την 7η θέση στο αγώνισμα του Τετραπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ  (12,60m.) πήρε η Ευθαλία Βουρβούλια

Την 7η θέση στο αγώνισμα του Ακοντισμού πήρε η Μαρία Αποστολίνα με επίδοση 18,16 m.

Την 10η θέση στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας κατέλαβε η Αθανασία Μόσιου με επίδοση 7,51 m.

Την 11η θέση στο αγώνισμα των 80m. με επίδοση 11,36 sec που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ κατέλαβε η Γαβριηλία Κουσκουρίδα.

Όλα αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα μαζί, έφεραν την Ακαδημία μας για άλλη μια φορά πρώτη στη Μαγνησία!!!

Πολλά συγχαρητήρια στα “μωρά” μας για την καταπληκτική προσπάθεια και στους προπονητές μας Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα καθώς και τον συνεργάτη μας στο Βελεστίνο Λευτέρη Πασσιά για την άριστη προετοιμασία και καθοδήγηση!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις