Στοίχημα: Αξίζει το ρίσκο στα γκολ

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται τη Δευτέρα (17/10) και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη! Φρόντισε για αυτό η Σούπερ Λιγκ, η οποία όρισε για σήμερα στις 20:00 το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ είχε την προηγούμενη Πέμπτη ο Ολυμπιακός, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κάραμπαχ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Ήταν ένας βαθμός ουσιάς και ψυχολογίας για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν ρίσκαραν και έδειχναν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχονται από το διπλό με 2-1 επί του ΟΦΗ, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Έχουν 14 πόντους, μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα είναι στο -4 απ’ την ΑΕΚ και στο -10 απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, στο +2 απ’ τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, την προηγούμενη αγωνιστική γκέλαρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Προηγήθηκε στο 73’, είχε τις φάσεις για να σκοράρει και νωρίτερα, ωστόσο στη συνέχεια… έκατσε με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί και να γλιτώσει από τα χειρότερα στο τέλος. Ήταν η τρίτη ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), ο Δικέφαλος έχει μόλις τρεις νίκες σε εφτά ματς, έχει μείνει στο -12 από την κορυφή και στο -6 από τη δεύτερη θέση.

Δείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου την πρόταση για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ αλλά και όλα τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις