Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “Άνφιλντ”

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10) με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το αγγλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις βαθμολογίες και τα στατιστικά των κορυφαίων πρωταθλημάτων αλλά και για τη βαθμολογία Αγγλίας.

12η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ έρχεται από σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και ενώ είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή νίκη με 7-1 επί της Ρέιντζερς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κλοπ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, βρίσκεται στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα εννέα αγώνων και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από την πλευρά της η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαουθάμπτον, έμεινε στο 1-1, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με 11 πόντους βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ έρχεται από σπουδαία νίκη, ανέβασε την ψυχολογία της, παίζει ξανά εντός έδρας και θα είναι έκπληξη αν δε σκοράρει. Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ είναι επίσης καλή το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έπρεπε να κερδίσει τη Σαουθάμπτον, θεωρούμε ότι μπορεί να βρει ένα γκολ. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε την πρόταση για τον αγώνα Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Αγγλίας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις