Στοίχημα: Με τα γκολ στη Μαγιόρκα

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (28/10) ενόψει και του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου. Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr μας ταξιδεύει στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα. Ειδικότερα, πρόκειται για πρόταση από την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Εσπανιόλ. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες!

Έδειξε χαρακτήρα η Μαγιόρκα, μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία). Πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Βαλένθια. Δεν έχει εκμεταλλευτεί τελευταία την έδρα της, καθώς δεν έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της εκεί, μετρώντας σε αυτά δύο ήττες. Η επιστροφή του Μουρίτσι (πέντε γκολ) ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης της.

Από ισοπαλία (2-2) με την Έλτσε προέρχεται η Εσπανιόλ. Της κόστισε για ακόμη ένα παιχνίδι η τραγική ανασταλτική λειτουργία της. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Σκοράρει, όμως, με ευκολία μακριά από την έδρα της, καθώς έχει πετύχει γκολ στους τέσσερις από τα πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της. Μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στη Μαγιόρκα, που επίσης εμφανίζεται βελτιωμένη στον συγκεκριμένο τομέα. Πιθανότατα θα έχει γκολ η αναμέτρηση και εκεί οδηγούμαστε για ποντάρισμα.

Βρείτε τη στοιχηματική πρόταση για τον ματς Μαγιόρκα – Εσπανιόλ στο Betarades.gr στα προγνωστικά Ισπανίας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις