Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι “δικεφάλων”

Γεμάτο συναρπαστικά παιχνίδια και στοιχηματικές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με το ντέρμπι “δικεφάλων” ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο παιχνίδι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα στατιστικά και τις βαθμολογίες των κορυφαίων πρωταθλημάτων, όπως για τη βαθμολογία Αγγλίας.

10η Αγωνιστική στη Super League με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, επικράτησε εύκολα με 2-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας έτσι την έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -9 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δυσκολεύτηκε αρκετά και κατάφερε στο τέλος να σώσει τον βαθμό (2-2). Είχε προηγηθεί το σπουδαίο “διπλό” επί του Ολυμπιακού (1-2), βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από διαδοχικές νίκες, στις περισσότερες εκ των οποίων είχε πειστική εικόνα. Θα παίξει ξανά σε μια γεμάτη Φιλαδέλφεια, κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχει να αντιμετωπίσει απουσίες παικτών και λογικά θα έχει θέματα στη διαχείριση του ρυθμού, ωστόσο διαθέτει τη νοοτροπία και τους χαρακτήρες στο ρόστερ για να βρει ένα γκολ, όπως έκανε και κόντρα στον Ολυμπιακό και θα ποντάρουμε στα γκολ εκατέρωθεν.

Βρείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Betarades.gr στα Προγνωστικά Super League!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις