ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ”: Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Για την Ακαδημία Πάλης Βόλου “Ολυμπιονίκης”, που μετρά κάτι περισσότερο από δυο χρόνια ζωής, οι διακρίσεις που αρχίζουν να έρχονται είναι πολλές και σημαντικές. Έτσι μετά από τα μετάλλια που είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων, ήρθε η σειρά για μία ακόμη σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά στο χώρο της γυναικείας πάλης και σε μια μορφή του αθλήματος ιδιαίτερα εντυπωσιακή…

Πρόκειται για την πάλη στην άμμο (Βeach Wrestling), όπου ο Σύλλογος του Βόλου κατέκτησε μετάλλιο στην κατηγορία 70+ κιλά γυναικών, με την αθλήτριά του Ζαχείλα Στεφανία.
Οι αγώνες που έγιναν στην παραλία Κατερίνης, ήταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling ανδρών – γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων –κορασίδων
και είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποτελούσαν κριτήριο για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων, που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη βδομάδα.
Έτσι και η βολιώτισσα αθλήτρια με αυτήν την επιτυχία της πήρε το εισητήριο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, που θα διεξαχθεί στην Κροατία στις 4 Ιουνίου.
Η προετοιμασία της Στεφανίας Ζαχείλα γίνεται στην πόλη μας, με ευθύνη της Ακαδημίας Πάλης Ολυμπιονίκης, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο σημαντική την όλη διάκριση και παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και γίνονται στην πλαζ Αλυκών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις