Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη: Για την ανατροπή και τη ΝΙΚΗ κόντρα στην ΑΕΛ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, σήμερα το απόγευμα, στις 5μ.μ., όπου η Νίκη και η ΑΕΛ καλούνται να ολοκληρώσουν έναν επεισοδιακό αγώνα που διακόπηκε στις 7 Απριλίου. Οι κυανόλευκοι μετά τη μερική δικαίωσή τους από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1, που ήταν το σκορ μέχρι το 49’ που διακόπηκε το ματς του Πανθεσσαλικού.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχει βρει ρυθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια και τα πέντε τέρματα που έχει πετύχει κόντρα σε Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό, είναι φτωχός απολογισμός, σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργεί στα αντίπαλα καρέ. Παρά τις οκτώ σημαντικές απουσίες (Μιράντα, Σιαφά, Παναγιωτίδης, Ροχάνο, Δεληζήσης, Δημητρίου, Ολαϊσόλα και Μπουργάνης) η Νίκη θα παραταχθεί με μόνο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να πιάσει την ΑΕΛ στους 55 βαθμούς. Για προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τους βυσσινί δεν αρκεί μόνο η νίκη αλλά θα χρειαστεί να κερδίσει με δύο τέρματα διαφορά.

Η διαθέσιμοι 16 της Νίκης

Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Λογαράς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Κρητικός, Τζιώρας και Μπάλλας.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να την «κλειδώσει».

Με 19αδα η ΑΕΛ για να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1

Για την ΑΕΛ είναι αρκετή ακόμη και η ήττα με ένα τέρμα διαφορά ώστε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν σήμερα το απόγευμα στον Βόλο: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Κοσσονού, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μιλτιάδης, Αντράντα, Καλουτσικίδης, Κόλα, Ζησούλης, Παπαγεωργίου Κ., Παπαγεωργίου Αθ., Θωμαΐδης, Πλέγας, Μαυριάς, Νικολιάς, Πεντρόσο, Τσιριγώτης και Ογκμπόε.

Ίδιοι διαιτητές

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι ίδιοι που ήταν και στο ματς του Πανθεσσαλικού.

Διαιτητής: Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας), Λάμπρος Σακάλογλου (Καβάλας)

4ος: Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων)

Παρατηρητής: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)

 

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο της ΑΕΛ, την Τρίτη 20/06, 17:00, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

ΤΙΜΕΣ & ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η τιμή των εισιτηρίων ορίστηκε στα 5 και 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (15:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις