Η Σκόπελος στο επίκεντρο των Μαχητικών Αθλημάτων

Η πανέμορφη Σκόπελος βρέθηκε στο επίκεντρο των Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων, την Τετάρτη το βράδυ (30 Ιουλίου). Μια δυναμική και διαφορετική επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε από το Κ-1 GYM, στο προπονητήριο της Σχολής, στο νησί των βορείων Σποράδων, συγκεντρώνοντας πολύ κόσμο που έφυγε εντυπωσιασμένος από το θέαμα που είδε.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη ακόμα και για μένα που ξέρω το πόσο σημαντική είναι η δουλειά του Μάνου Βασιλείου στο νησί. Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως των νέων παιδιών που έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για να μάθουν για τα αθλήματα που παρουσιάσαμε. Το πόσο καλή δουλειά γίνεται φαίνεται από τις συνεχείς διεθνείς επιτυχίες της Μαρίας Παπαδοπούλου». Λόγια του πολύπειρου Παναγιώτη Σώζου που ήταν επικεφαλής της εκδήλωσης στην Σκόπελο και ο οποίος συμπλήρωσε:
«Στο άμεσο μέλλον λόγω της στενής συνεργασίας που θα έχουμε με τους Χρήστο Μαρκέζ και Άρη Χατζηϊακώβου της κορυφαίας ομάδας βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου στην Ελλάδα “Draculino team” όλα δείχνουν ότι το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο για τους αθλητές από το νησί της Σκοπέλου».

Η βραδιά των Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων περιελάμβανε παρουσίαση του Κικ Μπόξινγκ (kick boxing), του Κικ Μπόξινγκ για παιδιά (kids kick boxing), του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου (brazilian jiu jitsu), του MMA, του Γκράπλινγκ (grappling) και του Παγκρατίου. Ενημερώθηκαν για τα αθλήματα, άκουσαν την ιστορία τους, είδαν τεχνικές και μεθόδους τους.

Υπεύθυνος της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτης Σώζος επικεφαλής του Κ-1 GYM στην Αθήνα, καταξιωμένος αθλητής και προπονητής, με την βοήθεια του συνεργάτη του στην Σκόπελο και δάσκαλο στην σχολή εκεί του Μάνου Βασιλείου, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του:

«Πολλά ευχαριστώ τόσο στον επικεφαλής της ομάδας μας Παναγιώτη Σώζο, όσο και σε όλα, ένα, ένα τα παιδιά που ήρθαν μαζί του στην Σκόπελο να στηρίξουν την δύσκολη προσπάθειά μας. Σας υποσχόμαστε πως στα Κ-1 GYM θα συνεχίσουμε να προάγουμε – προβάλουμε αθλητισμό και υγιεινούς τρόπους ζωής, όπως και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε μετάλλια σε αυτήν την μικρή γωνιά του Αιγαίου».

Την εκδήλωση υποστήριξαν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και ο Δήμος Σκοπέλου και η εταιρεία TWINS.

k boxing 1

k boxing 2