Πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β. σε τουρνουά πάλης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο τουρνουά πάλης στα Τρίκαλα την Κυριακή 11/12/16 με την συμμετοχή περισσότερων των 350 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Στο τουρνουά που είχε παιδαγωγικό προσανατολισμό και διοργανώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία πάλης σε συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, συμμετείχαν για πρώτη φορά οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας ΑΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Δελτίο Τύπου Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Τα παιδιά έδειξαν εξαιρετική ικανότητα και αθλητική παιδεία πράγμα που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας από τον πτυχιούχο προπονητή πάλης Τσόχα Σωτήριο.

Αν και το χρονικό διάστημα λειτουργίας του τμήματος είναι μικρό οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι κάτωθι:

Σαλαμούρας Νίκος όπου σε 3 αγώνες έκανε 2 νίκες και 1 ισοπαλία

Μηνάς Βασίλης όπου σε 2 αγώνες έκανε 2 νίκες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σκορ

Θεοχάρης Σωτήριος όπου σε 2 αγώνες έκανε 2 ήττες δείχνοντας όμως ικανοποιητικά στοιχεία και υποσχέσεις για το μέλλον

Κοντομήτρος Χρήστος όπου σε 3 αγώνες έκανε 1 νίκη 1 ήττα και μια ισοπαλία

Τέλος αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία του Πανταζώνα Χρήστου όπου πριν δυο εβδομάδες στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στη Λάρισα κατέλαβε την 3η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη στην κατηγορία των ανδρών αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ακόμη ο αθλητής της Εορδαίας Πτολεμαΐδας Κωσταντίνος Ευσταθιάδης όπου βρίσκεται στο Βόλο για φοιτητικές υποχρεώσεις και γυμνάζεται στο σύλλογό μας σάρωσε τα μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή πάλη παλεύοντας ταυτόχρονα σε δυο κατηγορίες (εφήβων και ανδρών )κατακτώντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Η καθημερινή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο αρχίζει να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα Ο κόπος των γονιών και των αθλητών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες συμμετέχοντας σε αγώνες που τιμούν τον σύλλογο και την Πόλη του Βόλου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και στο άθλημα της πάλης.

Πληροφορίες για εγγραφές καθημερινά στο γυμναστήριο του 8ου γυμνασίου Βόλου μεταξύ 17:30 – 19:00 και στο τηλέφωνο 6996133607.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις