Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Winter Camp SHINKYOKUSHINKAI KARATE στα Χάνια

Με την συμμετοχή (80) ογδόντα Αθλητών, εκπαιδευτών και παραγόντων του Ελληνικού Shinkyokushinkai KARATE από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Ελληνικό Winter Camp (χειμερινό κάμπινγκ) από την Παρασκευή 20η εώς Κυριακή 22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου.

Ένα τριήμερο στο χιονισμένο βουνό των Κενταύρων, προπονήθηκαν κάτω από συνθήκες ψύχους και χαμηλών θερμοκρασιών οι Μαχητές του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ, με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ξεχωριστό που περιελάμβανε τεχνικές ΚΑΤΑ, ΚΙΗΟΝ, ΙDO KEIGO, SOKUGI και τεχνικές αγωνιστικές και KOYMITE πλήρους επαφής FULL CONTACT.

Επίσημοι δάσκαλοι ήταν ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης Αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai και ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο Αρχηγός -Branch Chief Βορείου Ελλάδος, στενοί συνεργάτες και φίλοι, οι οποίοι έδωσαν τον εαυτό τους για να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους και την πλούσια εμπειρία (45) σαρανταπέντε και πλέον χρόνων.

Η διαμονή και η σίτιση όλων έγινε στο Ξενοδοχείο “ΤΑΣΙΑ” των Αδελφών Μάνου και Σάκη Κοκκίνη, με ένα άριστο σέρβις και με πλούσια πηλιωρίτικα γεύματα στο Εστιατόριο “το Χάνι του Κοκκίνη”.

Στο 6ο Ελληνικό Winter Camp συμμετείχαν οι εκπαιδευτές με Αθλητές τους, από την Αθήνα ο Sempai Τσιάρας Δημήτριος, ο Δήμου Τάσος και ο Ξανθόπουλος Γιάννης, η Sensei Ειρήνη Σκαπή και ο Sensei Νίκος Γιαννάκης με τον γιο του, από την Ρόδο ο Sensei Σείτης Μάνος με μαθητές του και ο Sempai Άγγελος Ευαγγελιδάκης, από τα Χανιά της
Κρήτης οι sempai Μιχάλης Αγοραστάκης και ο Μιχάλης Διγαλάκης, από την Ξάνθη ο Sempai Παπαδόπουλος Γρηγόρης και ο Δαμιανός Καρπούζης, από την Νέα Σάντα ο Sempai Παπαγιανίδης Φίλιππος, από το Κιλκίς ο Shihan Oτάριο Μελικιάδης και οι Sempai Μελικιάδης Αριστοτέλης, Μελικιάδου Αννα και η Μπέλα Ανδρεανιδου, από το Πολύκαστρο ο Sempai Κεσίδης ΒΙάτσεσλαβ με μαθητές του, από την Λάρισα οι Sensei Θάνος Τζίρας και Γιώργος Δαλαμάγκας, η Sempai Μαρία Αχιλαδέλη, η Σπυριδούλα Γεωργακοπο’υλου και η Μελίνα Γκράβα, από τον Παλαμά Καρδίτσας, ο Shihan Kώστας Γαλλιός και οι Sempai Φλώρου Χαρά, Τσιγαρδα Βαίτσα και Πέτρου Απόστολος, από την Αγριά, ο Sempai Kρίσιλας Ιωάννης, από την Τσαγκαράδα ο Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής, από το Στεφανοβίκειο η Sempai Μαρία Φιλιππόνη,από το Αρμένιο Λαρισας ο Sempai Χάρης Χονδρός, από την Ζαγορά οι Sempai Bλάχος Ευάγγελος και Γεραμπίνης Ευάγγελος και από τον Βόλο την Ακαδημία Shinkyokushinkai οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου, Δεληγιάνης Νίκος, Παιτήρης Παναγιώτης, Ζήσης Γιώργος, Μαρία Γεωργαλή, Τζάλλας Μιχάλης, Σιούρας Βίκτωρας, Καρακώστας Ιωάννης Μπουντούκος Αργύρης και Φωτίου Νίκος καθώς και άλλοι μαθητές.

Εκτός αυτών όμως την διοργάνωση τίμησε ο Πρωταθλητής του Shotokan KARATE και δάσκαλος Kουφός Άγγελος Αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος και τιμήθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση Shinkyokushinkai με τον Βαθμό του 1ου DAN. Στο τέλος του Camp έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις Βαθμών KYU και DAN από τους δύο Shihan δασκάλους και εξεταστές Γιώργο Κοσμίδη και Μελικιάδη Οτάριο, με την συμμετοχή και του μέλους της τεχνικής επιτροπής Sensei Mάνου Σείτη, παρουσία και του Shihan Kώστα Γαλλιού. Στις εξετάσεις που διήρκεσαν 3 ώρες, πέρασαν με επιτυχία οι εκπαιδευτές Τσιάρας Δημήτριος, Μελικιάδης Αριστοτέλης και Παπαγιαννίδης Φίλιππος, στον Βαθμό του 3oυ DAN. Οι Δεληγιάνης Νικόλαος, Παπαδόπουλος Γρηγόριος και Ευαγγελιδάκης Άγγελος στο βαθμό του 2ου DAN και οι Αθλητές Μπογδάνης Φλώρης, Κοκκινίδης Δημήτρης,Τσώκος Ηλίας, Νταμοτσίδης Βλαδίμηρος και Κουμέ Μαριος στον βαθμό του 1ου DAN. Επίσης στον Βαθμό 4ου KYU πέρασαν με επιτυχία οι Γεωργαλή Μαρία, Μπουντούκος Αργύρης, στο 8ου ΚYU η Σγαρδώνη Ευαγγελία και στο 9ου KYU Νατάσα Καρατζόγλου. Οι εξετάσεις έγιναν κατά τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα με Αγώνες πλήρους επαφής, όπου ξεχώρισαν τα μεγάλα Dan με τους τρεις νέους Sensei να αξιολογούνται στα υψηλότερα επίπεδα τόσο των τεχνικών όσο και στους Αγώνες. Στα ίδια σχεδόν επίπεδα αξιολογήθηκαν και τα 2α DAN.

wintercamp3

Το Σάββατο βράδυ στο Sayonara Party έγινε η κοπή της πίτας, της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικά Μετάλλια σε όλους τους
εκπαιδευτές και Αθλητές που συμμετείχαν στα Διεθνή πρωταθλήματα κατά το έτος 2016. Τιμητικό Μετάλλιο απονεμηθεί και στο νέο Επίτιμο Μέλος της μεγάλης Οικογένειας του Shinkyokushinkai Άγγελό Κουφό. Επίσης δόθηκαν τα διπλώματα των DAN, αυτών που συμμετείχαν στις προαγωγικές εξετάσεις κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού στο Summer Camp. Αυτοί είναι οι Διγαλάκης Μιχάλης, Αγοραστάκης Ελευθέριος (από τα Χανιά), Γουρνάρης Κωνσταντίνος (Στεφανοβίκειο). Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο εκπαιδευτής της Ρόδου Sensei Ευαγγελιδάκης Γεώργιος και ο παράγοντας της Ακαδημίας Bόλου Κουφογεώργος Απόστολος, τα οποία αντιστοιχούν σε Αθλητικές φόρμες της Εθνικής Ομάδος.

Την όλη επιμέλεια και οργάνωση του Camp, ανέλαβαν οι δύο Sempai Βίκυ Κοσμίδου και Δεληγιάνης Νικόλαος με την καθοδήγηση του Γιώργου Κοσμίδη. Κατά την διάρκεια του Camp, έγινε και συνάντηση όλων των εκπαιδευτών όπου συζητήθηκαν πολλά και σοβαρά θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Ένωσης σε όλη την Ελλάδα και την ργάνωση αγώνων σε όλες τις πόλεις που καλλιεργούν το στυλ, ενώ έγινε και η επίσημη παρουσίαση και ένταξη της Sensei Ειρήνης Σκαπή ,ως νέο Μέλος της WKO και ΕΚΟ. Ο Αρχηγός εκπρόσωπος Γιωργος Κoσμίδης, ο Branch Chief Μελικιάδης Οτάριο αλλά και όλοι οι εκπαιδευτές ευχαριστούν θερμά τον Άγγελο Δεληγιάννη για την πρόσφορα της Πίτας άλλα και για την σημαντική βοήθεια, μεταφορά και επιστροφή του αγωνιστικού Tατάμι για την διεξαγωγή του WINTER CAMP. Επίσης , ευχαριστούν τούς Αδελφούς Σάκη και Μάνο Κοκκίνη για τις πολύ χαμηλές προσιτές τιμές διαμονής στο Ξενοδοχείο “ΤΑΣΙΑ”, καθώς και το προσωπικό για το άριστο Σέρβις και την παροχή κάθε διευκόλυνσης και
εξυπηρέτησης για την επιτυχή διεξαγωγή του Camp.Σημαντική η βοήθεια του γιατρού Μπαλαμάτση Ζώη (μέλος του Συλλόγου Αγριάς “ο Μαχητής”), ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια των εξετάσεων ΚΟΥΜΙΤΕ.

To ελληνικό Shinkyokushinkai αναπτύσσεται ραγδαία με καινούρια μέλη και αριθμεί πλέον 15 συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη οργάνωση shinkyokushinkai/kyokushinkai στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύετε περίτρανα από την συμμετοχή των εκπαιδευτών και αθλητών σε τέτοιες συναντήσεις και διοργανώσεις.

wintercamp2

Δελτίο Τύπου SHINKYOKUSHINKAI KARATE