Υψηλοί στόχοι και χαμόγελα στον αγιασμό του Ολυμπιακού Β. (αποκλειστικές photos)

Στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Θεόδωρο Παπασακελλαρίου ο αγιασμός της γυναικείας και της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Νίκου Τσεκούρα, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ. Αλέκου Μεταφτσή και όλων των μελών της Επιτροπής, του ιατρικού επιτελείου με επικεφαλής τον ιατρό κ. Βαβέτση, των προπονητών με επικεφαλής τους τεχνικούς κ.κ. Καπουρνιώτη και Βλιώρα, όπως και των αθλητριών και των αθλητών των δύο τμημάτων…

…Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. κ. Νίκος Τσεκούρας ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι χρονιά επιτυχιών και για τα δύο τμήματα, ενώ επισήμανε την πεποίθησή του, πως ο Ολυμπιακός Β. ήταν και παραμένει η κορυφαία ομάδα της πόλης του Βόλου με λαμπρό παρελθόν και ακόμη πιο ελπιδοφόρο μέλλον.
Από την πλευρά του, ο κ. Αλέκος Μεταφτσής αφού συνεχάρη τη Λαμπρινή Αγαγιώτου και την αποδεσμευθείσα τιμής ένεκεν από την ομάδα Λία Σαρακατσάνη για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα Κωφών γυναικών, καλοσώρισε στον Ολυμπιακό Βόλου όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα τις Κοτούλα, Γαλιατσάτου, Μοδέα, Δεληγιάννη στις γυναίκες και Παπούλια, Μπόγδανο και Ίλτσογλου στους άντρες, όπως και τους προπονητές κ.κ. Βλιώρα και Γκουγκουτούδη που ανέλαβαν φέτος τα ηνία της αντρικής ομάδας.
Ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλους και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανόδου σε όλα του τα τμήματα, την οποία κανείς δεν μπορεί να την ανακόψει.
Αμέσως μετά τον αγιασμό και τις σύντομες ομιλίες, ακολούθησε προπόνηση τόσο της αντρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας.
Το goalpost.gr ήταν το μόνο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που παραβρέθηκε στον αγιασμό του Ολυμπιακού Βόλου και σας παραθέτει αποκλειστικό φωτογραφικό αφιέρωμα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις