Εξετάσεις προαγωγής βαθμών της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε στην Τσαγκαράδα


Μοιράσου το άρθρο

Εξετάσεις προαγωγής βαθμών στο τμήμα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε στην Τσαγκαράδα Πηλίου πραγματοποιήθηκαν τη Τρίτη 30 Μαΐου παρουσία του προπονητού Γιώργου Κοσμίδη, του εκπαιδευτού Ηρακλή Ποζαπαλίδη και των γονέων των αθλητών.

Το μαχητικό πνεύμα, η δίψα για μάθηση, το πείσμα αλλά και το πάθος όλων των αθλητών εντυπωσίασε τους παραβρισκόμενους. Σκληροί μικροί μαχητές αψηφούσαν την σκληρή επαφή των κτυπημάτων και με μεγάλη πειθαρχία και ψυχή εκτελούσαν τις τεχνικές . Άθλος του προπονητή και δασκάλου του τμήματος Sempai Ποζαπαλίδη Ηρακλή ο οποίος με αντίξοες συνθήκες τους χειμερινούς μήνες πρόσφερε σημαντικό έργο στην Πανέμορφη Τσαγκαράδα γεγονός που φανερώνει την μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά και την δουλειά του. Ένας μαθητής του Shihan Γιώργου Κοσμίδη, που έστω και αργά μετά από 20 Χρόνια εξάσκησης και καταξίωσης στο TAG SO DΟ ασχολήθηκε σοβαρά με το Shinkyokushinkai Καράτε και συνέχισε ως δάσκαλος σε ένα τμήμα που στηρίζετε από τους γονείς και από την Δημοτική αρχή της Τσαγκαραδας. Ένα εύγε στον Ηρακλή που με πολλές θυσίες κρατά ζωντανό και δυνατό το τμήμα της Τσαγκαράδας και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και τούς αγώνες .

Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό είναι:

Στο 1ο Kyu
Κιάρα Κότσι
Σαβιόλα Μπέντο
Πατρώνης Απόστολος
Λεωνίδας Νικόλαος
Χάδλας Νικόλαος
Τσιαμαντάνης Αριστοτέλης
Παρνός Κυριάκος
Φέυγας Χρήστος
Κρινάκη Ευαγγελία
Μπαστούνης Δημήτριος
Μπαστούνη όλγα

Στο 9kyu
Πάνος-Μοράλες Φωτεινή

Στο 8 kyu
Κέιντι Κότσι

Στο 7 kyu
Tσιάκας Νικόλαος

Στο 5 kyu
Kαραγιάννης Νικόλαος

Στο 3 kyu
Mυρτσεφ Θεόδωρος
Γεωργούδης Ευστάθιος

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Διευθύνων Προπονήτης Γιώργος Κοσμίδης συγχαίρει τα παιδιά για τις μοναδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις