Το 7ο winter camp shinkyokushinkai στα Χάνια Πηλίου

Το 7ο winter camp 2018 διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai  από 26η έως 28η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου, με την συμμετοχή όλων των Εκπαιδευτών του πιο σκληρού στυλ πλήρους επαφής.

Η πρώτη διοργάνωση για το 2018 θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο “ΤΑΣΙΑ”, όπως γίνεται τα τελευταία 6 χρόνια, με τη συμμετοχή των συλλόγων μελων της ένωσης ,εκπαιδευτών, δασκάλων και πρωταθλητών του Shinkyokushinkai.

Στο 7o WINTER CAMP θα διδάξουν ο Αρχηγός εκπρόσωπος Ελλάδος του Shinkyokushinkai Shihan Γιώργος Κοσμίδης και o Βranch Chief Αρχηγός Βορείου Ελλάδος Shihan Mελικιάδης Οτάριο.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει παραδοσιακό Shinkyokushinkai με μεγάλη έμφαση στα ΚΑΤΑ, όπου έχουν γίνει αλλαγές, ΚΙΗΟΝ, αγωνιστικές τεχνικές ΚΟΥΜΙΤΕ, ενώ θα γίνουν και εξετάσεις για 1ο, 2ο και 3ο DAN, σύμφωνα με τα πρότυπα της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης.

Εκτός των προπονήσεων όμως θα πραγματοποιηθεί και Σεμινάριο Διαιτησίας, όπου θα διδάξει ο Διεθνής Διαιτητής του Full Contact Γιώργος Κοσμίδης, με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων των νέων Διαιτητών και Κριτών εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλες τις Οργανώσεις του Kyokushinkai, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με σκοπό την Ένωση σε επίπεδο Αγώνων και Σεμιναρίων, με εκπαιδευτές που φορούν και τιμούν το karategi τους και προπονούνται με τους Πρωταθλητές και Αθλητές του στυλ.

Το Winter Camp είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε στην Ελλάδα από την Ένωση του Shinkyokushinkai το 2012 και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους εκπαιδευτές της, κάνοντάς την θεσμό αλλά και βρίσκοντας πολλούς μιμητές από άλλες οργανώσεις.

Την επιμέλεια του Camp και την οργάνωση του ανέλαβε η Sempai Βίκυ Koσμίδου και η υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων-χορηγιών της Ακαδημίας Σγαρδώνη Έυα, με την καθοδήγηση του Shihan Γιώργου Κοσμίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις