Με κορυφαίο τον Βολιώτη Π. Βαγιόπουλο η Εθνική κωφών U21 κέρδισε την Αυστραλία

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο U21 Κωφών που διεξάγεται στο Τορόντο η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, καθώς επικράτησε με 65-56 της Αυστραλίας για τις θέσεις 9-10 και με την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση κατέλαβε την 9η θέση στον κόσμο.

Ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Βαγιόπουλος του Αιολικού Βόλου, ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης, καθώς οδήγησε την Εθνική μας στην μεγάλη νίκη  με φοβερά στατιστικά: 18 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα, 4 τάπες και 3 ασίστ.

Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του Αιολικού Αντώνης Σαμαράς έγραψε στο προσωπικό του προφίλ: “Παναγιώτη παιδί μου, είμαι πολύ περήφανος για σένα..Είμαι περήφανος που δεν ξεχνάς από που ξεκίνησες και μνημονεύεις τον προπονητή σου, από την άλλη άκρη του κόσμου. Είσαι ένας ξεχωριστός αθλητής με ήθος και αρχές που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγαλύτεροι αθλητές …. Πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί οι περισσότεροι με αποθάρρυναν. Έδωσες την απάντηση σου για μια ακόμα φορά..Σ’ευχαριστώ πολύ που πίστεψες σε μένα και στην οικογένεια του Αιολικού. Μέσα από την συνεργασία μας με βοήθησες να γίνω καλύτερος προπονητής, να έχω περισσότερη υπομονή, να διαβάζω περισσότερο για να μπορέσω να σε βοηθήσω να ενταχθείς στην ομάδα φυσιολογικά. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συναθλητές σου, τους προπονητές Στάθη Τελέγκα και Γιώργο Οικονόμου που έδειξαν την ανάλογη υπομονή για να πετύχει αυτή η συνεργασία. Πάνο Βαγιόπουλε, τα όνειρα είναι για τα πραγματοποιούμε και εγώ θα είμαι δίπλα σου για να σε στηρίζω…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις