Ν. Φαρμάκης: Η ΕΟΚ στηρίζει το γυναικείο μπάσκετ

Μια σημαντική χρονιά είναι η φετινή για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, αφού η Εθνική ομάδα κορασίδων επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Α’ κατηγορία, ενώ η Εθνική ομάδα γυναικών θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της στη μεγαλύτερη γυναικεία διοργάνωση στον κόσμο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η πρώτη φορά ήταν το 2010 με προπονητή τον Κώστα Μίσσα και συνεργάτες του τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τον Βολιώτη προπονητή Ανδρέα Μαύρο.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, ο Βολιώτης παράγοντας κ. Νίκος Φαρμάκης τόνισε σχετικά στο goalpost.gr: « Το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα πραγματοποιεί ανοδική πορεία. Η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής κορασίδων να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, μα και η επικείμενη συμμετοχή της Εθνικής γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πιστοποιούν την αλήθεια των ισχυρισμών μου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το γυναικείο μπάσκετ, τόσο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, όσο και στο κομμάτι της παραγωγής και των φυτωρίων. Το γυναικείο μπάσκετ είχε λαμπρό παρελθόν στην Ελλάδα και πιστεύουμε πως θα έχει ένα ακόμη καλύτερο μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις