Με επτά αθλητές στο Πανελλήνιο η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου

Με επτά (7) αθλητές η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου(Α.Σ. Υπέρτατη – Αλήθεια-Συνεργασία) θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 12/13 ετών, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και Under 21 ετών που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Οι αθλητές που θα λάβουνε μέρος είναι οι:

Μυτιλίος Κωνσταντίνος στα -45 κιλά 12/13 ετών,

Στύλος Αστέριος στα +55 κιλά 12/13 ετών

Παπαθεολόγου Μερόπη στα -47 κιλά Νεανίδων

Δημητρίου Αναστασία στα -54 κιλά Νεανίδων

Μαγαλιός Θανάσης στα -65 κιλά Εφήβων

Μυτιλίος Ανδρέας στα -70 κιλά Εφήβων

Σιούρας Βίκτωρας στα -67 κιλά under 21

Όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση αλλά και σε υψηλό τεχνικό επίπεδο,  έχοντας  προετοιμαστεί εντατικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυ  σε ένα δύσκολο και επίπονο προπονητικό πρόγραμμα και ευελπιστούν σε μια σημαντική διάκριση.

Η Ακαδημία είναι ενεργό μέλος της ΕΛΟΚ με αύξοντα αριθμό 11,ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας  και ο παλαιότερος Σύλλογος Καράτε στην Μαγνησία .Οι αθλητές του έχουν πετύχει Παγκόσμιες,

Ευρωπαϊκές, Βαλκανικές και Πανελλήνιες διακρίσεις τα 33 χρόνια λειτουργίας του και έχουν μοριοδοτηθεί για την ένταξη τους στην 3βαθμια εκπαίδευση, καθώς και στο Δημόσιο και τα Σώματα Ασφαλείας.

Τους αθλητές θα συνοδέυσει ο προπονητής Γιώργος Κοσμίδης μαζί με την βοηθό εκπαιδευτή Κοσμίδου Βίκυ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις