Στοίχημα: Με ψυχολογία ο ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη με χαρακτήρα… Σαββάτου η σημερινή, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία και Κύπρο. Θα μας απασχολήσει η δράση στο ποδόσφαιρο, ωστόσο προκύπτουν δύο επιλογές και από μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Άσσος στην Κύπρο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Λεμεσού, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κύπρου, με τον ΑΠΟΕΛ να φαντάζει και να είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, την Κυριακή διέλυσαν εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς με το εμφατικό 0-8, σήμερα έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Σε καλή κατάσταση και η ΑΕ Λεμεσού, πορεύεται αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια (0-4-2) σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εκτός έδρας δεν είναι αυτό που λέμε… φόβητρο. Επιλέγουμε άσσο!

Over 2.5 στη Βαλένθια

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βαλένθια – Αλαβές, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80. Είναι το πρώτο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους γηπεδούχους ασφαλώς να αποτελούν το φαβορί για τη νίκη, αλλά και για την πρόκριση. Οι «νυχτερίδες» έχουν μπει στο νέο έτος με εντυπωσιακό τρόπο, αφού έρχονται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 8-2, όλα τα ματς συνοδεύτηκαν από Over 2.5. Σε καλή κατάσταση είναι και η Αλαβές, που έρχεται από 4/5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε τα 7/9 τελευταία παιχνίδια. Θεωρούμε ότι θα δούμε καλό ματς, ενδεχόμενες αλλαγές απ’ τους δύο προπονητές μπορεί να χαλαρώσουν τις άμυνες, επιλέγουμε Over 2.5.

Υψηλό σκορ για Γουίγκαν

Πάμε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας, Γουίγκαν – Μπόρνμουθ, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν από 11 ημέρες, με τη Γουίγκαν να φτάνει μια «ανάσα» από μια μεγάλη πρόκριση, προηγήθηκε 0-2, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Η ποιοτική διαφορά τους είναι μεγάλη, αφού η μεν Μπόρνμουθ συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Γουίγκαν βρίσκεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα (League One). Η Μπόρνμουθ δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα, έρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2.5 και Goal / Goal σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα είναι το φαβορί, λογικά το σκορ θα πάει πάλι ψηλά. Επιλέγουμε Over 2.5.

Συνδυαστική επιλογή για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Περνάμε στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εφές Αναντολού, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων και Over 168.5 πόντους σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με την ΤΣΣΚΑ να θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ρώσοι έρχονται απ’ τον εκτός έδρας περίπατο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (81-107), σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στην Εφές, βάσει λογικής δεν πρόκειται να συναντήσουν προβλήματα. Οι Τούρκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 ήττες σε 17 ματς, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι την Παρασκευή έχουν πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, συνεπώς σήμερα ίσως να μην ασχοληθούν ιδιαίτερα με την άμυνα, επιλέγουμε νίκη της ΤΣΣΚΑ + Over 168.5.

Επιθετικοί Βόννη και Άρης

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Βόννη – Άρης, όπου επιλέγουμε Over 148.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Είναι κρίσιμη αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την τέταρτη θέση. Η Βόννη έχει το πλεονέκτημα διότι έχει κερδίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενδεχόμενη νίκη της σήμερα την κρατά «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση και παράλληλα «τελειώνει» μάλλον οριστικά τις ελπίδες των κιτρίνων. Οι ομάδες είναι διαφορετικές τον τελευταίο καιρό, αμφότερες είχαν πλήρη αφοσίωση στην άμυνα και έπαιζαν άσχημα στην επίθεση, εσχάτως έχουν αυξήσει τους μέσους όρους τους και φυσικά τα σκορ στα παιχνίδια τους. Καλή επιλογή το Over 148.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

  • Στοίχημα
  • Προγνωστικά Στοιχήματος
  • Πάμε Στοίχημα
  • betaradesgr
  • betarades

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις